Po smutečním obřadu, kdy z pražské vyšehradské katedrály šest mužů vyneslo rakev s ostatky kameramana Miroslava Ondříčka, zástup lidí kondoloval jeho rodině. Tedy hlavně jeho synovi Davidu Ondříčkovi a jeho partnerce Marthě Issové.

S Ondříčkem se přišla rozloučit i Marthina sestřenice a Davidova bývalá partnerka Klára Issová. Rivalita mezi slavnými sestřenicemi je všem známá, a tak všichni čekali, jak se tyto dvě „sokyně“ přivítají.

Jejich setkání dopadlo překvapivě. Martha s Klárou si při kondolenci vyměnily pár slov, objaly se, a dokonce se políbily. Jako by se na pohřbu jejich „tchána“ usmířily. Z takového objetí musela mít radost hlavně ústřední postava jejich sporů David Ondříček.

Před pěti lety se režisér David Ondříček zakoukal do mladší sestřenice  své tehdejší partnerky Kláry Issové. Ta s ním žila čtyři roky. Netrvalo dlouho a Martha Issová s Ondříčkem otěhotněla a v červnu 2012 porodila holčičku Františku. Klára, která touží po dítěti už dlouho, takovou zradu sestřenici jen těžko odpouštěla.

Video
Video se připravuje ...

Pohřeb Miroslava Ondříčka David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
14 fotografií