Nyklas je známý vtipálek, který dosud plnil Televizní noviny nejen investigativními reportážemi ze západních Čech, ale i kuriozitami ze světa zvířat. Co nevidět se stane hvězdou celé televize!

Přebírá totiž kuchařskou rubriku Levně a chutně, které až donedávna vládl experimentátor Láďa Hruška!

„Pan redaktor Nyklas přijel vařit přímo k nám!“ prozradil Blesku jeden z diváků nejsledovanější televize.

Zatímco kuchtík Láďa sbíral recepty od diváků, které pak vařil ve své kuchyni, krajánek z Karlových Varů podle všeho navštěvuje milovníky levných receptů přímo u nich doma!

Anketa
Kdo se vám líbí jako kuchař TV Nova víc?
557 hlasů
134 hlasů

„Těšíme se na další recepty od diváků, kteří si oblíbili naši rubriku Levně a chutně, a mohu je ujistit, že o ni nepřijdou,“ sdělila Blesku mluvčí TV Nova Anna Suchá, když potvrdila, že Hruška nečekaně podal výpověď.

Náš včerejší dotaz, zda ho skutečně nahradí Nyklas, ale ponechala bez komentáře...

František Nyklas v poslední době zásobuje Televizní noviny také reportážemi na odlehčení. Slavně se např. pokusil porazit jelena v pojídání jablek.

Paroháč (a tím míníme zvíře, nikoli reportéra Nyklase!) vyhrál na plné čáře – sežral vše za 12 vteřin, zatímco František dávku nesežvýkal ani v limitu 30 sekund!

Hitem internetu je rovněž Nyklasův sprint mezi kachnami zvanými indičtí běžci. Nechal je džentlmensky vyhrát, protože některé to podle jeho slov fyzicky nezvládly a byly unavené...

Fotogalerie
11 fotografií