O 23 let mladší Joanna Pawliszyn sbalila rockera na starý známý trik. Přišla za ním do baru, kde hrál šipky, že se s ním chce jako s rockovou hvězdou vyfotit. To na stárnoucího rockera zabralo, navíc mu k tomu Joanna objednala panáka. Dali si spolu rum a už to bylo…

Hned spolu strávili několik dnů, to bylo září. Po 9měsíčním poustevničení a staromládeneckém životě Brichta opět zahořel láskou. „Od 15. října se ke mně drze nastěhovala. Pokud se nezabijeme do měsíce, tak by to mohlo fungovat, říkal jsem si,“ nechal se slyšet Aleš Brichta v reportáži magazínu TopStar, který Prima odvysílá už v pondělí večer.

Brichta si nemůže novou lásku, které říká česky Johanka, vynachválit. „Ona má výhodu, že je na mě hodná. Já potřebuju, aby na mě někdo byl hodný a staral se o mě. Občas trochu řádíme. A když dořádíme ve dvě ráno, tak ona se zvedne a řekne: Chceš palačinky, nebo řízek,“ svěřil se Brichta s tím, že tohle by přál každému chlapovi.

Zamilovaný páreček má za sebou už i první společnou dovolenou. Ačkoli si neúspěšným podnikáním zkrachovalý Brichta příliš s penězi vyskakovat nemůže, Johanku vzal na exotickou dovolenou do Venezuely na ostrov Isla Margarita, kde si užívali bělostných pláží i plavání s delfíny. Další exkluzivní fotky z dovolené uvidíte dnes, 2. března od 21:25 na Primě.

Fotogalerie
8 fotografií