Podle informací Blesku Roman Vojtek před měsícem řekl své krásné ženě Tereze, že už ji nemiluje, sbalil si kufry a odešel. Opustil ji pár týdnů před porodem a nechal ji samotnou v rodinném domě s jejich čtyřletou dcerou Editou. „Ano, s Romanem už spolu nežijeme,“ potvrdila nám zhroucená Tereza.

Šokující je přitom to, že navenek slušný manžel a táta si ještě před pár dny pouštěl pusu na špacír s tím, jaké má štěstí, že má takovou úžasnou rodinu. „Být tátou jsem chtěl odjakživa, na tu roli jsem se vysloveně těšil, ale nějakou dobu to trvalo, než jsem našel tu pravou mámu pro svoje děti,“ dušoval se Vojtek v rozhovoru pro server Maminka.cz, který vyšel v sobotu 21. února.

A netajil se tím, že v Tereze tu pravou našel už před deseti lety a stále ji miluje. „Dceři Editce a ženě Tereze se snažím vyznávat lásku, kdykoliv to jen jde, naposledy jsem jim vyznal lásku včera večer,“ tvrdil v rozhovoru pro Ona dnes z 23. února. Přitom v té době už musel být dávno od své rodiny odstěhovaný.

Navíc mu nebylo ani trapně v situacích, kdy se pokoušel o vtip ohledně své těhotné ženy. Na otázku, kdy se naposledy hlasitě zasmál, odpověděl: „Dnes ráno při ultrazvuku, když mé těhotné minimanželce sdělili, že dítě bude mít při porodu víc než čtyři kila.“

Opustil ženu a chce slyšet: Byl jsi super táta

Nestyděl se ani ve chvíli, kdy ze sebe dělal toho nejcitlivějšího a nejlepšího tátu na světě. „Mám vlastně jen jedno přání. Totiž aby mi má dcera jednou za pár let řekla: Ty jsi byl stejně super táta. Takového chlapa jako ty bych si chtěla vzít, takového tátu pro svoje děti bych také chtěla. Tohle kdyby se stalo, tak bych snad i tu slzu zamáčkl,“ svěřil se.

Otázka je, jak jeho dcera bude jednou nahlížet na svého povedeného tatínka, který jejich maminku opustil jen pár týdnů předtím, než se jí narodil bratříček. Jestli ho pak pochválí za to, že její maminka skončila kvůli němu v péči psychiatrů a kvůli antidepresivům, které nyní bere, a kapačkám může být ohroženo zdraví miminka.

Fotogalerie
5 fotografií