„Prostě dvě hovádka se po letech potkala, opila a dělala hovadiny,“ svěřila Blesku Vinecká k aféře v pražském Lucerna Music Baru. Za nemravnosti s Kolářem, kdy mu odhalila ňadra a nechala mu rukou zajet do rozkroku, se i přes svoji zálibu v obnažování náležitě stydí. „Věřte, že z toho taky nejsem nadšená, ale na druhou stranu, kdo z nás někdy neudělal ostudu,“ řekla profesionální dublérka, která rozhodně ve svém chování nevidí promyšlenou akci, kterou jí přisuzoval management zpěváka. „V žádném případě nemám zapotřebí se na něm zviditelňovat,“ dodala blondýnka.

Podívejte se na video!

Video
Video se připravuje ...

Nevěrný Petr Kolář: V baru olizoval ňadra cizí blondýně! David Turek, Martin Hurda, Marek Pátek, Martin Hykl

Stejně jako Petr tvrdí, že je spojuje dlouholeté přátelství, kdy spolu vystupovali na prknech Divadla Kalich. „S Petrem se známe patnáct let, v muzikálu Galileo mě denně vídal nahou. Jsme kamarádi,“ dodala Vinecká.

A právě jako kamarádskou hru bral Kolář sexuální dovádění na baru. „Od začátku jsem rozhodně neměl zájem o sex. My se takhle jen bavili,“ prozradil Petr. I když mu jeho partnerka Lenka Chlupáčková (25) odpustila, i tak si ji bude muset ještě dlouho udobřovat. Vinecká však z celé situace vybruslila mnohem lépe. „Já nic žehlit nemusím. Partner ví, že o nic nešlo,“ tvrdí nestydatá Naďa.

Poslechněte si Petrovu omluvu!

Video
Video se připravuje ...

Líbání ňader, ruce v kalhotkách! Jak se Kolář obhajuje? Poslechněte si! David Turek, Martin Hurda

Fotogalerie
11 fotografií