Leckoho napadne, že se nejstarší dcera Karla Gotta (75) po návratu do Prahy nastěhuje na Bertramku do tatínkovy obří vily. Leč, nestane se to tak...

„Budu s maminkou, více to nechci komentovat...,“ sdělila Dominika Blesku. Její matka, bývalá tanečnice Antonie Zacpalová (78) žije v činžáku na pražských Vinohradech.

A právě tam také má Gottová podle našeho zjištění stále hlášené trvalé bydliště. Vrátí se tedy do míst, kde vyrůstala.

Znovu studuje

Po návratu domů se chce Dominika živit na poli kosmetiky. „Nyní ve Finsku studuji obor kosmetologie a estetika. Během školy jsem doposud pracovala víceméně jako servírka a barmanka. To je jedna z mých původních profesí. Z práce už jsem ale odešla. Za měsíc chci opustit zemi, a to vyžaduje spoustu příprav a času,“ řekla Gottová.

Ve včerejší zpovědi pro Blesk se svěřila s tím, že její bývalý přítel trpí maniodepresemi. Ty jsou hlavní příčinou rozpadu jejich vztahu.

„Partnera je mi nesmírně líto, ale nechci si zničit zbytek života. Dávala jsem záležitosti šanci několik let,“ řekla Dominika Blesku ještě z chladného severu. „Ta věčná zima a tma jsou bez šťastného svazku ubíjející...“

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Gottová se rozešla s mužem, vrátila se domů! A pedofil nebo otec? redakce Blesk.cz

Ovládá 6 jazyků!

Dominika se také může v Česku z fleku živit jako překladatelka, jelikož kromě češtiny a finštiny mluví plynně anglicky, německy, japonsky a čínsky.

„Věřím, že nejen čím více jazyků jeden umí, tím vícekrát je člověkem, ale i čím více profesí jeden zvládá, tím samozřejmě lépe. Více pracovních možností, více otevřených dveří,“ míní Gottová.

Fotogalerie
14 fotografií