Na slavnostní premiéru komedie Zdeňka Trošky Babovřesky 3 vyrazila Veronika Žilková se svou dcerou Kordulou a matkou Olgou. Než hosté usedli do sálu, kde se film promítal, herečka se fotila s blízkým zámožným přítelem Dagmar Havlové Fawadem Nadrim (46). Ten ji ale objal kolem pasu a Žilkovou ihned popadl amok. Začala vřískat a od bohatého prezidenta Česko-afghánské obchodní komory rychle utekla.

Jak ale Nadrim vysvětlil, Veronika se neměla čeho bát. „Doufám a věřím, že jsme blízcí přátelé. Pravou lásku paní Havlová už v životě potkala, a tou byl Václav Havel. Ale přál bych jí, aby potkala dalšího člověka, který by si ji zasloužil. Já ji uctívám a mám ji hrozně rád,“ prozradil Nadri, který je jedním z producentů filmu Babovřesky 3.

Bála se totiž, že za to dostane od Dáši Havlové vyhubováno. Raději zaplula do sálu a vychutnala si film, v němž hraje. Po premiéře s dcerou i matkou zamířila na večírek do pražského klubu, před kterým zaparkovala i přes zákaz.

Bar opustila v jedenáct v noci a přítomným zvědavcům se pochlubila, co si vozí v autě. „Pořídit Kordulce poníka bylo skvělé rozhodnutí. Učí ji zodpovědnosti a poctivě se o něj stará. Jen já musím vozit v kufru seno a slámu,“ vysvětlila Žilková důvod, proč má v kufru podestýlku.

Video
Video se připravuje ...

Devítiletá dcera Žilkové: Sundala brýle, nasadila čočky a už se sama líčí! Thomas Kruchina, Tomáš Sovinský

 

Fotogalerie
11 fotografií