Premiéra komedie Zdeňka Trošky Babovřesky 3 Lukáše Langmajera, který hraje faráře, rozpálila natolik, že se musel v noci zchladit ve Vltavě. Po vzoru svého staršího bratra Jiřího Langmajera se před zraky fotografů svlékl do kalhot, přelezl zábradlí a chystal se skočit do Vltavy. Strach z ledové vody ho ale nakonec přemohl a rozmyslel si to.

Při té příležitosti se pochlubil mužným tělem a odkryl zajímavé tetování na hrudníku a na pravém předloktí. „Je to piktogram, který se našel v devadesátých letech v Anglii v obilném kruhu. Je to základní vzorec DNA,“ vysvětlil význam spirály, která zdobí jeho ruku. „Tetování se mi líbí, protože člověka určitým způsobem symbolizuje a připomíná příběhy z jeho života,“ dodal Langmajer s tím, že už je to jeho druhé tetování (jedno zdobí také jeho hrudník) a s myšlenkou na další si pohrává. 

Langmajer však pokus nedokonal, nad hladinou řeky pouze balancoval. Vyšlo však najevo, že ho k tomuto husarskému kousku vyhecovala jeho žena Lucka. A prohrála. Reportér Blesk.cz zjistil, že se jednalo o velmi pikantní sázku. „Teď si v sexu můžu říct konečně, co chci,“ se smíchem líčil Langmajer. A co to bylo? No, podívejte se na video...

Video
Video se připravuje ...

Langmajer vlezl do Vltavy! Nad manželkou vyhrál sex! David Turek, Tomáš Sovinský

 

Fotogalerie
7 fotografií