Olgase naposledy na veřejnosti objevila v listopadu. Po boku svého muže se na otvíračce kadeřnického salonu dokonce nechala vyfotit. A nikdo nic nepoznal! Na sobě měla totiž dlouhý černý svetr a při pózování se ještě jako zkušená tajnůstkářka lehounce naklonila dopředu, takže bříško vidět nebylo.

Včera ji sice fotografové Blesku zachytili na ulici v ještě volnějším outfitu, i přes něj bylo ale vidět, že se porod rychle blíží. Kdo s ní ale u něj bude?

Když se před šesti lety narodila její dcera Anička, Menzel v porodnici nebyl. Byl mimo republiku a za Olgou chodil milenec a biologický otec holčičky Jaroslav Brabec. On také odvážel z Thomayerovy nemocnice holky domů. Kvůli němu dokonce Olga na čas svého muže opustila, avšak za dva roky už byla zpátky. Menzel Aničku přijal za vlastní.

„Olga si přála dítě, čemuž rozumím, ale na druhou stranu, já jsem sobec nebo srab a mám takovou fixní ideu, že moje dítě by nebylo zdravý, protože už jsem moc starej. Zkrátka jsem neměl pocit, že bych se musel rozmnožovat,“ svěřil se Menzel před časem.

No, a teď Olga nosí pod srdcem druhé děťátko! Změnil tedy Menzel názor a na stará kolena se „pochlapil“?! Anebo se snad ta zvláštní domácnost, v níž si děti láskyplně předává větší počet otců, rozroste ještě o dalšího člena?

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Zemanová tasila zelenou kartu! A s kým je těhotná Menzelová? redakce Blesk TV

Fotogalerie
5 fotografií