Na slavnostní premiéru filmu Fotograf přišla Jiřina Bohdalová zavěšena do zámožného přítele Lubomíra Focka a byla ve skvělé náladě. Jakmile příběh od režisérky Ireny Pavláskové skončil, hnala se dvojice na pozdní raut.

V Lucerně ale bylo tolik lidí, že na ně nezbylo místo u stolečku, a tak se Bohdalová s Fockem nadlábli v punkovém stylu. Na talíř si naložili porci voňavého guláše, ukořistili dvě volné židle a teplé jídlo dlabali rovnou z klína.

Takovou dobrotu je nutné spláchnout chmelovým mokem, který miliardář herečce ochotně šel sám načepovat. Bohdalová vychlazené pivečko ocenila a hned se napila. Na slehnutí si pak dvojice dala cigárko. Herečka si pak později ještě dala sladký dort. K tomu si ale už sedla na bar a naložila si rovnou celý tác.

Mezitím však hlasitě bavila přítomné muže a ti na oplátku rozesmívali ji. Pozornosti Bohdalové neunikl ani Jan Saudek. Jakmile se kolem mihl jeho filmový představitel Karel Roden (52), Bohdalová ho čapla a chválila ho, jak pěkně se své role zhostil. Pak se políbili na tvář a Jiřina se dál věnovala Fockovi. Společně pak opouštěli Lucernu opět s širokým úsměvem na rtech.

Fotogalerie
10 fotografií