Sedmadvacetiletá žena, kterou měl Mareš brutálně zbít na společných toaletách nočního podniku Harley’s, nehodlá dovolit, aby případ vyšuměl do ztracena, a podle našich informací vyráží do protiakce!

Ačkoliv se celá záležitost řeší už od května, poškozená se spravedlnosti stále nedočkala. Mareš dokonce nebyl příslušnými orgány ani pozván k výslechu! Zřejmě i proto Obvodní státní zastupitelství pro Prahu 1 pro nedostatek důkazů případu vystavilo stopku.

„Proti tomu ale poškozená podala stížnost,“ řekl Blesku zdroj obeznámený s případem. Podle všeho vyzvali vyšší státní zastupitelství (tedy městské) k dohledu nad postupem státní zástupkyně. „Ano, věc prošetřujeme, verdikt může padnout už do konce roku,“ sdělila Blesku mluvčí městského státního zastupitelství Štěpánka Zenklová.

Mareš mlčí

Leoš Mareš od samého začátku tvrdí, že je celá věc nesmysl. Odmítá, že by zbitá mladá žena skončila na nemocenské a v péči psychologa jeho vinou.

„Nikde jsem nebyl, nikoho jsem neuhodil, celé je to nesmysl,“ prohlásil už dříve. Nyní se pro jistotu nevyjadřuje vůbec...

Názor právníka

„Městské státní zastupitelství se takovým podnětem MUSÍ zabývat. Prostuduje si celý spis a vyhodnotí, zda obvodní státní zástupce postupoval správně. Pokud dojde k závěru, že si poškozená stěžuje oprávněně, vrátí věc k opětovnému vyšetřování,“ říká pražský právník Jan Černý.

Fotogalerie
6 fotografií