Kateřina Klepišová nepřišla ani na pohřeb Petra Hapky, který se konal ve čtvrtek v bazilice sv. Petra a Pavla na Vyšehradě. Pár dní před pohřbem se nechala slyšet, že se s ním rozloučí ve vlastních vzpomínkách. Jen několik hodin po smuteční mši za skladatele však napsala do redakce Blesk.cz otevřený dopis o svém vztahu a spojení s Hapkou.

„Mluvím k Vám ze sebe, jako dospívající mladá žena, které došlo, jak hluboce se mýlila ve svých naivních představách o životě. Zdali vztah s ním byl naplněn láskou, nevím, a už vůbec si nejsem jistá láskou z jeho strany. Byla jsem pro něj pouhý přívěsek, nic víc.

Z mé strany to byla pouhá iluzorní představa o lásce, ze které jsem existenciálně vyrostla. Snobské a povrchní atributy jeho života, kterými jsem se nechala ve svém mládí okouzlit, mě od něj posléze také odpoutaly,“ vysvětluje Klepišová ve svém dopise.

Zároveň se v listu snaží přesvědčit média, že všechny výroky, které kdy uvedla o své sebevraždě v případě jeho smrti, považuje za trapné a absolutně nepravdivé. Prý byly vyřčeny v afektu. Klepišová se tímto dopisem chce zcela distancovat od svého exmilence a veřejně se omlouvá za vlastní hloupost.

Video
Video se připravuje ...

Petra Hapku do nebe vyprovodily dva nejmilejší zvuky: Motorky a varhany! Hana Höschlová, Jan Jedlička

Fotogalerie
9 fotografií