Herec byl dvakrát ženatý a měl dvě dcery, každou z jednoho manželství. Tou první je herečka Bára Hrzánová (56) a druhou výtvarnice Tereza Hrzánová (50), o synovi ale nikdo nic nevěděl.

Pravdu Jiří Hrzán svěřil až těsně před svou smrtí své kolegyni Vlastě Koudelkové, která vše prozradila v dokumentu Tajemství Jiřího Hrzána na TV Barrandov.

„Jednou si mě zavolal, bylo to asi tři dny před smrtí, a říkal - chci ti něco říct, co jsem ti ještě neřekl. A ukázal mi fotku se slovy - tohle je můj syn, můj kluk.“ Zpěvačka vyzvídala, kdo je matka dítěte, ale on odmítl odpovědět. Pouze přitakal, když se jej zeptala, jestli je ta žena vdaná. 

Možná právě tato žena může i za Hrzánovu předčasnou smrt. To za ní totiž běžel z Činoherního divadla, když ji tam uviděl s jiným mužem „On jel za nima. Jel k ní do bytu. Tam se dožadoval vstupu a rozčiloval se, co to je za pána, protože ona byla vdaná. On vyhrožoval, že když ho nepustí dveřma, tak k ní vleze oknem,“ popsala poslední chvíle Hrzánova života jeho bývalá přítelkyně Kateřina Prosová.

Herec zemřel 24. září 1980 po tragickém pádu z 18 metrů, kdyšplhal v pražské Ladově ulici do pátého patra...

VIDEO: Hrzánová na pohřbu Skořepové: Zklamaná z místa obřadu!

Video
Video se připravuje ...

Hrzánová na pohřbu Skořepové: Zklamaná z místa obřadu! Blesk TV

Fotogalerie
31 fotografií