Malému Quentinovi už budou v březnu dva roky, jeho rodiče Pepa Kokta (57) a Ornella Štiková (21) teprve teď přišli na akci společně jako pár. Na výroční oslavě 40 let fotbalové Amfory v divadle Hybernia v Praze se dvojice objevila bok po boku, podnikatel v obleku a Ornella ve večerní róbě.

Partneři spolu navíc vtipkovali a Ornella se dmula pýchou, že už je Koktovou právoplatnou partnerkou. „Je to poprvé, co jsme přišli na takovou velkou akci jako pár,“ potvrdila Ornella pro Aha! a vysvětlila, proč se rozhodli s Pepou dorazit: „Pepa měl v minulosti s Amforou co do činění, proto jsme tady.“

Pro Koktu ale nebyl večírek zrovna procházka růžovým sadem. Potkal se zde totiž s jednou ze svých exmanželek. Alenu Koktovou (46), která oslavu pomáhala produkovat, opustil před dvanácti lety.

Petr Novotný přišel s dcerou.
Autor: Foto Nedělní Blesk – D. Malík, J. Markvart, archiv P. Salavy, archiv
Petr Novotný přišel s dcerou.
Autor: Foto Nedělní Blesk – D. Malík, J. Markvart, archiv P. Salavy, archiv

Na čtyřicátinách klubu Amfora (Amatérské fotbalové rarity) nesměli chybět ani hvězdy jako např. František Ringo Čech (71), Luděk Sobota (71), Jitka Zelenková (64) či Karel Gott (75) s manželkou Ivanou Gottovu (38).

Video
Video se připravuje ...

Hurikán Ornella udeřil: Žiju s kure*níkem! TGM, FTV Prima

Fotogalerie
15 fotografií