Díky uvolněné atmosféře v zábavném pořadu Michala Suchánka a Richarda Genzera TGM se Ornella rozpovídala a práskla na sebe, že jí jako malé, dvouleté holce předpověděl budoucnost astrolog. Řekl jí všechno – od zdraví až po muže, nezmínil však konkrétní jména, sama Ornella říká: „ Ten astrolog mi prostě vypočítal celý můj život, prostě od narození až do smrti, jak bude probíhat, jaký budu mít zdravotní problémy, jaký budu mít stáří, všechno… Není tam samozřejmě uvedeno jméno.“

Na otázku, jestli tedy věděla, že se potká se svým přítelem, odpověděla: „Bylo tam napsaný, že poznám staršího muže, který bude vlastně v podstatě v uvozovkách ku*evník.“ Takhle přímou narážku na Josefa Koktu (55) asi Geňa s Michalem nečekali, a tak nebyli schopni zachovat vážnou tvář, Ornella se však za své prohlášení nestyděla, ani se je nesnažila vzít zpět. Situace je, jaká je. Modelka jen podotkla, že astrolog věděl i fakt, že zmíněný vztah vyjde najevo po mediálním – společenském skandálu.

O vztahu Ornelly s Koktkou neměl nikdo ani tušení, dokud neprasklo, že je těhotná a otcem je právě Kokta. Ornelle se narodil syn Quentin. Všechno by bylo v pořádku, kdyby Kokta nebyl už deset let ženatý s Gábinou Partyšovou, která o jeho poměru pochopitelně neměla ani tušení. A skandál byl na světě!

Fotogalerie
7 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Hurikán Ornella udeřil: Žiju s ku*evníkem! TGM, FTV Prima