Práce má nad hlavu. Třeba na muzikálu Mýdlový princ. Jenže teď se její myšlenky ubírají jinou stranou. Olga Lounová truchlí pro své prarodiče. Zemřeli krátce po sobě. „Děda měl nedávno mrtvičku, už se ale začal zlepšovat. Jenže před měsícem zemřela babička, tak šel už asi za ní,“ řekla Aha! smutná Lounová. S dědečkem, který zemřel v nemocnici, se nestihla ani pořádně rozloučit. A pořádně ji to mrzí. Vyrazila za ním pouze Lounové sestra...

Sympatická a pohledná zpěvačka tak přišla i o druhého dědečka. V červenci 2011 podlehl boji se zákeřnou rakovinou ten první. „Byla jsem na dně, ale nechtěla jsem sedět doma a plakat, tak jsem vyrazila mezi lidi, abych alespoň na chvilí přišla na jiné myšlenky,“ řekla tehdy Blesku.

Jak se s tím vypořádává nyní? Těžko. Smutnými statusy na Facebooku nešetří. „Já bych tak hrozně chtěla odjet pryč... Odvezte mě někdo odsud,“ napsala včera na sociální síti. „Někam daleko,“ pokračovala. „Umřel mi dneska dědeček a tak nějak mi dochází některý věci,“ dodala zdrceně Lounová.

Smutné statusy Olgy Lounové: Vypořádává se s úmrtím v rodině
Autor: Facebook
Smutné statusy Olgy Lounové: Vypořádává se s úmrtím v rodině
Autor: Facebook

Video
Video se připravuje ...

Okradená a potlučená Lounová se vrátila z USA bez kufrů! 

Fotogalerie
8 fotografií