První lásky většinou bolí nejvíce. Své o tom může vyprávět imitátor Petr Jablonský, který se poprvé zamiloval v patnácti letech. „Tenkrát jsem měl skutečně plán, že na silvestra přesně o půlnoci skočím z okna. Říkal jsem si, že ve chvíli, kdy budou lidé střílet petardy, nebude slyšet to žuchnutí,“ svěřil se v pořadu Barrandovská Sedmička Jablonský s tím, že to na něm jeho otec včas poznal a zachránil ho.

V pozdějším věku se z rozchodů léčil pomocí alkoholu. Tomu holdoval obzvláště v době, kdy se po třech letech rozešel s přítelkyní a další tři roky se z toho léčil. Cítil se bezradný, ztracený a bál se vystupovat před lidmi. „Nikdy předtím jsem netušil, že psychika dokáže člověka takhle ovlivnit. Mně bylo fyzicky úplně zle. Rozesílal jsem zoufalé smsky na všechny strany, až si moje manažerka myslela, že posílám dopis na rozloučenou,“ přiznal imitátor, který se nakonec vzpamatoval a znovu zamiloval.

Dnes jsou tomu dva měsíce, co randí s blondýnkou Lucií a věří, že tentokrát to bude do konce života. Jak sám říká, své partnerce udělá vše, co jí na očích vidí. Kvůli ní je schopný utratit pořádný balík peněz, i když pak jemu samotnému nezbyde třeba ani na benzín.

Video
Video se připravuje ...

Imitátor Jablonský přiznal: Chtěl jsem spáchat sebevraždu! TV Barrandov

Fotogalerie
2 fotografie