Krásná modelka Alena Šeredová už třináct let žije v Itálii, kde si vybudovala dobré jméno a našla manžela. Jenže některé věci netrvají věčně a modelka už se svým manželem nežije. A to byl důvod, proč zvažovala svůj návrat zpět do Čech. Nakonec však vyhrál zdravý rozum a modelka kvůli svým dětem a pracovním povinnostem zůstala v Turíně.

Alena však stále ještě není rozvedená, a to ani přesto, že ji a jejího manžela v květnu načapali, jak si to vykračovali do budovy turínského soudu. Za vše mohou totiž italské zákony, které jsou, co se týče rozvodu, velmi zásadové. „O rozvod, který může trvat týden nebo třeba dvacet let, si totiž můžete v Itálii zažádat až po třech letech od chvíle, kdy přestanete mít společnou adresu,“ prohlásila v rozhovoru pro Magazín Dnes modelka.

Šeredová nyní bude muset čekat několik let, než jejich manželství, které krachlo kvůli Gigiho nevěře, skončí. I když ona sama v tom problém nevidí.  „Až za tři roky se bude řešit rozvod. Anebo nebude. Většinou se totiž lidé rozvádějí až ve chvíli, kdy si chtějí vzít někoho jiného,“ zcela vyrovnaně prohlásila modelka.

Fotogalerie
10 fotografií