Alenu Šeredovou načapali místní fotografové na odpolední procházce v italském Forte Deimarmi, kterou spojila s nákupy. Společnost jí kromě dvou synů Louise Thomase (6) a Davida Leeho (4) dělal i velmi vysoký tmavovlasý muž. Ten Aleně nesl tašky s novými úlovky.

Podle všeho by se mohlo jednat o "chůvu", který u Buffonových pracuje už nějakou dobu. "Původně měla jeho místo zastat jeho manželka, jenže později se ukázalo, že nestíhá moje tempo, a tak získal místo on a mě i synům to  tak vyhovuje," přiznala před půl rokem Šeredová v časopisu Glanc.

Zajímavé je, že pan Chůva je až nápadně podobný typ jako její bývalý manžel Gigi Buffon. Stejně jako brankář je i Alenin pomocník vysoký, štíhlý a má protáhlý obličej a velký nos.

Alena si na nákupy vyšla v dlouhých černých šatech, které zvýrazňovaly její sexy křivky, s bílými pruhy po stranách. Okolo pasu měla uvázanou koženou bundičku, kterou pak nesl Alenin pomocník. Šeredové tak zůstal alespoň jeden muž v domácnosti.

V polovině května tohoto roku na Buffona praskla jeho milostná aférka s italskou komentátorkou Ilariou D’Amico (41). Šeredová se s Buffonem krátce na to rozvedla a nyní už se začíná spekulovat o tom, že je Gigiho nová milenka těhotná.

Fotogalerie
7 fotografií