U Andrey Verešové jsme zvyklí na ledacos, ale že se začne věnovat duchovním tématům, by čekal málokdo. Modelka se záhadně propojila s vesmírem, ze kterého čerpá energii, a který ji naoplátku ukazuje cestu k lepšímu životu.

Náš život odráží naše pocity, naši lásku, naše sny a naše úzkosti. Zbavme se strachu a naplňme svou mysl vírou, odvahou a láskou. Naše činy a myšlenky jsou investicí do naší budoucnosti. Tím, že se k druhým chováme spravedlivě a s úctou, vesmír k nám vysílá to samé,“ poučovala Verešové své fanoušky na sociální síti.

Tím však její rady nekončily. „Vesmír nás učí, že pokud budeme jednat moudře a čestně, tak můžeme důvěřovat sobě a okolnímu světu. Nehodnoťme, nekritizujme, na to nemáme právo. Dodržujme sliby, které jsme dali,“ pokračovala Andrea s tím, že pokud tyto zvyky a pravidla budeme dodržovat, naše duše se bude cítit v bezpečí, milovaná a bude zářit štěstím.

Verešová se tak rozhodla, že trochu pošlape na paty nejznámější vesmírné bytosti na Slovensku Silvii Šuvadové, která nyní odjela do Ameriky, kde své nadpozemské zkušenosti šíří dál a dokonce z nich píše knihu. Tak uvidíme, za jak dlouho ji Andrea v tomto ohledu dožene.

Fotogalerie
8 fotografií