Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

7 Češek, které si vzaly starší a bohaté muže OPRAVDU z lásky!

/
  • Které slavné české ženy jsou se svými staršími a bohatými muži ze skutečné lásky?
    5. září 2014 ● 15:06

    Mají ukázkové vztahy plné lásky a porozumění. Alespoň takto se prezentují známé ženy, které náhodou přišly k velkému životnímu štěstí. Co na tom, že jejich protějšky jsou o dvě desítky let starší a mají milionové účty v bankách, prostě láska je láska.

  • 1.

    Michaela Maláčová (43)

    Michaela Maláčová (43) si nemůže stěžovat na nedostatek peněz. Její manžel, podnikatel Zdeněk Bakala (53) je o pouhých 10 let starší než bývalá majitelka České Miss. Manželé se vzali v roce 2010 bez jakékoliv publicity po delším vztahu. Mimo 30 miliard korun na kontě má bývalá Miss Československo 1991 s Bakalou už čtyři děti – dvě holky a dva kluky. Společně manželé žijí ve Švýcarsku, protože v něm jsou údajně více anonymní.

    905319:full:true:true

  • 2.

    Alexandra Nosková (30)

    Velká láska se udála také mezi krásnou Alex Noskovou (30) a hradním kancléřem Vratislavem Mynářem (46). Tento románek stál Alexandru místo moderátorky v ČT24. Jejich vztah praskl poté, co vyplavaly na povrch fotografie z jejich luxusní dovolené v Dubaji. Televize poté Noskovou odvolala a převelela do brněnského studia, kde nebude hrozit střet zájmů. I když je její vysněný muž o téměř 20 let starší, jejich velká láska jen kvete.

    Krásná moderátorka musí kvůli svému vztahu do Brna.
    Autor: Blesku - Zbyněk Pecák, Ladislav Křivan, Martin Hurda a archiv

  • 3.

    Aneta Savarová (28)

    O svém vztahu a dnes už i manželství dlouho mlžila i další televizní moderátorka ČT Aneta Savarová (28), která do studia zásadně nenosila svůj snubní prsten. Do poslední chvíle se moderátorka snažila neprozradit, že si vzala o 20 let staršího a dosti kontroverzního podnikatele Jana Harangozza (48). Tento vztah však vedení ČT nevadí, a to i přesto, že Savarové manžel byl stíhán za vyhrožování reportérovi ČT Jiřímu Hynkovi. Harangozzo byl v minulosti stíhán i za jiné přečiny, které se mu však nikdy neprokázaly. Ale láska je holt láska a Savarová má na zlatých růžích ustláno.

    Savarová o svatbě mlží.
    Autor: Blesk - Jan Tůma

  • 4.

    Petra Paroubková (41)

    Přezdívka „sexy mozek“ už v podstatě zlidověla. Větu „Na mém muži se mi nejvíce líbí jeho sexy mozek“ prohlásila tehdejší partnerka Jiřího Paroubka (62) Petra Kováčová (41), dnes Paroubková. Tato atraktivní blondýnka si před lety nabrnkla bývalého premiéra a předsedu ČSSD, rozvrátila mu letité manželství a dnes mají spolu dítě. Přestože je Petra o jednadvacet let mladší než její drahý manžel, pořád si stojí za tím, že to byla čistá láska. Jo, o sexy mozku sní každá mladá žena…

    Rodina Paroubkova
    Autor: Blesk - Karel Kopáč

  • 5.

    Monika Talašová (21) - přítelkyně Tomia Okamury (42)

    Hýčkaná je i mladinká přítelkyně poslance Tomia Okamury (42) Monika Talašová (21). Poslanec se o ni stará jako o nejcennější klenot. Jde teď o to, aby se mu ten jeho klenot při tom oprašování nezakutálel do movitějších rukou. Na večírcích, které partneři často navštěvují, je to hned. Páreček se údajně seznámil přes sociální síť, kde si o jednadvacet let mladší Monika zcela „bez postranních úmyslů“ začala s poslancem a podnikatelem psát. Byla z toho láska jako trám!

    Tomio Okamura se svou přítelkyní Monikou.
    Autor: Foto Blesk - Martin Přibyl

  • 6.

    Andrea Verešová (34)

    Jak slovenská panenka ke štěstí přišla. Poté, co se stala Andrea Verešová (34) v roce 1999 Miss Slovensko, znali ji jen naši východní sousedé. Proslavil ji až šestiletý vztah s Jaromírem Jágrem. Ten však nevydržel, a kde se vzal, tu se vzal, mladé modelce přispěchal na pomoc právník Daniel Volopich (50). Ten jí dopřává vše, co Andrejce na očích vidí. Modelka tak mohla v klidu dokončit studia na nechvalně známých právech v Plzni. Pohádka pokračovala svatbou a narozením dvou dětí. To, že je Volopich o šestnáct let starší a má tučné konto, lásce přece nebrání.

    Andrea Verešová s manželem.
    Autor: Františka Čížková

  • 7.

    Ornella Štiková (21)

    Jeden z největších otřesů v českém showbyznysu přineslo jméno Ornella Štiková (21). Tato tehdy osmnáctiletá blondýnka se totiž postarala o krach na první pohled dokonalého a vyrovnaného manželství moderátorky Gábiny Partyšové (36) a jejího o dvacet jedna let let staršího muže Josefa Kokty (57). Právě díky Ornelle Kokta požádal o rozvod. Ornella všem vyrazila ještě podruhé dech, když potvrdila těhotenství s o 36 let starším Pepou. Jako důkaz téhle velké lásky se narodil v roce 2013 syn Quentin. Páreček je dnes šťastný a Pepa skáče, jak Ornella píská.

    První společná „rodinná“ fotografie. Tehdy byl Quentin ještě v břiše.
    Autor: Foto pro Blesk - Ywetta Sarah Nikel

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 64

panda82: Ale to si jen namlouvají, že jsou šťastné, jsou to jen kurtizány za drahé peníze vydržované. Dovedete si představit toho scvrklého mužského večer na divanu, po takovém knedlozelovepřo. Jo někteří to zastřou saténovým župánkem, ale cgrápou všichni stejně. Je to nucená faleš, štěstí si jen předstírají

(06. 03. 2015 15:57)

janina7777: tak toho si asi z lásky vzala, protože ten je tak hnusnej že bych na něj nešáhla ani klackem

(09. 09. 2014 17:30)

janina7777: no to si nemyslím, že si je vzali z lásky....

(09. 09. 2014 17:29)

alusinek: Na fotkách vypadají šťastně,ale skutečnost je asi jiná.Oba zestárnou a ty fiflenky se o ně určitě starat nebudou.Pak už se někdo najde,aby jim penízky rozfofroval

(07. 09. 2014 15:50)

mandat: Take se divim. V nadpise je, ze si je vzaly . Tady neco nehraje.

(07. 09. 2014 00:14)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy