Od hlavy až k patě v černé kůži dorazila Puhajková na finále soutěže krásy Miss Face 2014, kde zasedla v porotě. Titěrné kožené kraťásky i top, holé nohy a černé kotníčkové boty s vykrojenou špičkou a 10centimetrovým podpatkem. Bývalá přítelkyně Jaromíra Jágra měla doplňky minimalistické – masivní řetěz na krku a zlaté hodinky.

Co však upoutalo každého pozornost, byly červené náplasti kolem pravého kotníku. „Nic vážného to není. Na konci srpna jsem si z přetrénování přivodila únavovou zlomeninu záprstní kůstky a po sobotním závodu na Ladronce se mi to ozvalo," vysvětlila Inna Blesk.cz svou módní a zdravotní indispozici.

Prý původně chtěla černé náplasti, ale měli jen barevné. Pak uvažovala o kozačkách, na ty jí však přišlo ještě příliš teplo. Tak se na maskování zranění vykašlala a červenou náplast vydávala za doplněk. Sice si vazy ochránila, botami na podpatku jim však dala pořádně zabrat. Tohle až uvidí pan doktor…

Video
Video se připravuje ...

Expřítelkyně Jágra Puhajková je singl a bez sexu! Proč? Thomas Kruchina, hudba: freemusicarchive.org (“Shot Down” (by Josh Woodward))

Fotogalerie
10 fotografií