Pergnerová se naposledy na televizních obrazovkách objevila loni, když moderovala reality show Vyvolení 4. Tehdy ještě horko těžko skrývala pod několika vrstvami make-upu stopy po své drogové minulosti a měla propadlé tváře. Teď se ale spravila o nějaké to kilo, které jí vyhublý obličej vyplnilo a hned vypadá o mnoho lépe.

Moderátorka dorazila i se svým partnerem Jiřím Chlebečkem do pražského knihkupectví, kde se vzpomínalo na jejího zesnulého otce Eduarda Pergnera. Tam přiznala, co ji nyní zaměstnává. „Jsem máma na plný úvazek. A užívám si to. Děti a rodina jsou tím nejlepším, co mne v životě potkalo. Je mi čtyřicet a asi je to věkem, že člověk zmoudří a na minulost, ať byla jakákoli, už jen vzpomíná. Tak je to i u mě. Mám dvě děti, a to, co bylo, neřeším. Je to pryč a život jde dál,“ svěřila se Pergnerová.

Za to, že se z bývalé televizní hvězdy stala žena v domácnosti, může i nezájem samotných televizí. „Měli jsme a máme pár projektů, ale nechceme se někam vnucovat za každou cenu. Je trošku jiná doba, a to, co jsme nabídli, se jisté televizi nezamlouvalo, takže z nápadu sešlo. Vrásky si z toho ale neděláme. V životě jsou důležitější věci,“ přiznala Tereza, kterou dostatečně zaměstnávají dvě děti, dva stokiloví psi, osm koček a papoušek.

Fotogalerie
12 fotografií