Zlomené srdce Gábiny Partyšové už se pomalu hojí, ale nenávist k jeho nové rodině je stále velká. Představa, že by si jejich syn Kristián někdy hrál s nevlastním bratrem Quentinem, je pro moderátorku nereálná.

"K setkání Kristána nebo mě s Quentinem nikdy nedojde a myslím, že ani Pepa by si to nepřál. Kvůli tomuhle byl ten rok trvající mediální humbuk a parohy přes celý národ," řekla Blesk.cz Gábina, která dokonce synovi změnila příjmení z Kokty na Partyše.

Video
Video se připravuje ...

Partyšová nemá zájem, aby Kristián poznal nevlastního bratra Petr Soukup, Markéta Reinischová

"Chci, aby jsme měli stejné příjmení, je to lepší i ve škole nebo když spolu cestujeme," tvrdí moderátorka. Ale podle zdroje nechtěla, aby se Kristián jmenoval stejně jako Quentin a aby ho s ním spojovali. Jinak s bývalým manželem vychází rozumně. Občas si zavolají nebo napíšou, hlavně kvůli synovi.

Gábina je velmi pracovně vytížená, ale když je čas, tak s kamarádkou ráda vyrazí na Moravu. Tentokrát zavítali do vinařství ve Velkých Pavlovicích. "Původem jsem Moravačka, takže jsem vyrostla na víně a slivovici. "Ale dnes jen víno, zítra s Romanem Šebrle moderuji golfový turnaj, tak ať neplácáme nesmysly," dodala se smíchem Partyšová.

Fotogalerie
8 fotografií