Petra i Leoš se o tom, jaký k sobě momentálně mají vztah odmítli bavit. "To je naše věc," odsekla Faltýnová a utekla do VIP zóny. Podobně se zachoval i Mareš, který celou dobu, co Petra křtila kalendář stál pod pódiem a doslova jí hltal očima. Ale jakmile se dokřtilo, tak utekl jak malý kluk.

Podle pořadatelů byl Leoš na křest pozvaný, ale prý do poslední chvíle tvrdil, že nepřijde.

"Leoš se s Petrou sešel před křtem a dlouho si povídali," prozradila Blesk.cz  Gábina Partyšová, která křest moderovala. "Myslím si, že dnes večer tady dojde k jejich velkému návratu. A je to dobře. Protože oni dva se k sobě moc hodí. Akorát jsou oba horké hlavy, takže občas vybouchnou a rozejdou se," míní moderátorka. 

Video
Video se připravuje ...

Mareš a Faltýnová zase spolu: Svedla je Partyšová! Petr Soukup, Markéta Reinischová

Nebyla ovšem jediná, která o jejich návratu spekulovalo. Podle našich informací se na křtu šuškalo, že Mareš měl Faltýnové dokonce přinést usmiřovací diamantový prsten. "Ten prsten už mám dlouho," odsekla na přímý dotaz Blesk.cz Faltýnová.

I když se Mareš neustále pohyboval v blízkosti Petry, tak to na láskyplný návrat to nevypadalo. Modelka se veselila se všemi možnými muži, nechyběl mezi nimi ani majitel automyčky Richard, s nímž měla noční osahávačku na karlovarském festivalu, ale od Leoše se držela zpátky.

Tak uvidíme, jak to s tímhle párem dopadne ...

Fotogalerie
13 fotografií