Herečka Zdena Studenková je známá tím, že se všude objevuje po boku mladších mužů, častokrát to je patnáct let a více. Své o tom ví její dlouholetý partner dirigent Braňo Kostka, kterého dělí od jeho milované Zdeny celých sedmnáct let.

Právě díky Zdeně obětoval tento třiačtyřicetiletý muž to, co si přál ze všeho nejvíce – milovaný domov s dětmi. I když se teď dirigent k otázce otcovství staví celkem smířeně, jde na něm poznat, že to, že nemá děti, ho opravdu tíží. „Zplodit dítě, to je ten nejtěžší projekt, jak říkám. Je to nejen obrovská výzva pro každého z nás, ale i obrovský závazek. Osobně jsem velmi rodinně založený člověk a sdílím touhu po dítěti s ostatními lidmi,“ prozradil pro server topky.sk dirigent.

I když je Braňo se Zdenou už přes dvě desítky let za tu dobu se jim nepoštěstilo zplodit potomka. Jednu dobu se údajně pár o miminko snažil, ale příroda to viděla podle všeho jinak. „Myslím si, že člověk musí brát od života to, co mu nabízí. Já dostávám zdraví, jsem obklopený štěstím a to nejen v práci, ale i v partnerském životě,“ posmutněle říká dirigent, který by rád vychovával své dítě. Právě dítě bylo jakýmsi jablkem sváru, které jeho láskyplný vztah se Zdenou na nějakou dobu rozdělil. Nakonec se však partneři smířili s faktem, že dítě jim není souzeno, a dali se opět dohromady.

Fotogalerie
8 fotografií