Zpěvačka Monika Absolonová je konečně zadaná a jak sama říká, zcela nečekaně. Ona sama totiž už nad vztahy zlomila hůl. Ale teď je osamělým chvílím konec, v jejím životě se objevil muž s velkým M. Je to hokejista Tomáš Horna. Zpěvačka se nedávno pochlubila i jejich prvním společným snímkem, který její slova jenom podtrhuje.

Jestli má někdo rád happy end, tak tohle zatím vypadá nadějně. Vlastně já bych i ráda, aby to tak bylo, protože je mi s ním hrozně dobře,“ přiznala se zpěvačka v primáckých VIP zprávách. A že to je opravdu láska jako trám, o tom svědčí i fakt, že Monika zcela přerovnala svá dřívější tvrzení, že podruhé se už vdávat nechce.

Já jsem byla jednou vdaná a tehdy jsem si řekla, že už nikdy. A teď je to tak, že nikdy neříkej nikdy. Asi bych se nebránila,“ prozradila zamilovaná zpěvačka. Dokonce by se nebránila ani dětem, které by možná chtěla ještě více než tu svatbu. A i když je momentálně Absolonová hodně pracovně vytížená, nejraději by se viděla na hokejovém stadionu: „Já bych teď nejraději byla v Žilině a tam fandila,“ dodala zaláskovaná Absolonová.

Fotogalerie
10 fotografií