Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Slaměné krásky nebo zoufalé manželky?! 9 žen, které chodí na party samotné!

/
  • 9 žen, které do společnosti chodí samotné!
    17. září 2014 ● 05:02

    Před sto lety bylo nemyslitelné, aby žena šla do společnosti sama nebo v doprovodu cizího muže, i kdyby byl gay. Buď svobodnou, nebo nezadanou dámu musela doprovodit maminka nebo prověřená rodinná důvěrnice. Ale v 21. století je vše jinak. Na party nebo jen tak do společnosti s ledovým klidem a šelmím pohledem vyrážejí ženy čerstvě rozešlé, nezadané nebo ty, co mají doma tzv. gaučáky (muži, jež nevyhledávají společnost) nebo velmi zaneprázdněné protějšky. A kdo jim dělá garde? Většinou pánové, o jejichž orientaci se veřejně nemluví, stylisti nebo kamarádky.

  • 1.

    Jitka Válková – Česká Miss

    Krásná brunetka se před půl rokem rozešla se snoubencem Mirkem Ciprou, toho záhy nahradil model Adam Klavík. Ale ten vydržel pouhé čtyři měsíce a šel letem světem. Modelka velmi ráda chodí do společnosti, a tak buď jí doprovod dělá kamarádka nebo stylista.

    Jitka Válková
    Autor: Herminapress.cz

  • 2.

    Jana Doleželová - modelka

    Každý si o téhle krásné lékarnici myslí své, ale čím se doopravdy živí, je veřejné tajemství a s kým spí, pokud to zrovna není miliardář Janeček, se nikdy neví. A tak večírky obráží buď s postaršími podnikateli nebo sama. Že by na lovu? Ale nikdy ne s kamarádkou. Co kdyby se zalíbila víc než ona, že?

    MOËT Party ve Karlových Varech: Krémová lékárnice Jana Doleželová
    Autor: herminapress.cz

  • 3.

    Aneta Vignerová – modelka

    Kráska s chraplavým hlasem má neustále nějaké vztahy, a především se sportovci, ale ve společnosti jí málokdy s tím aktuálním potkáte. Většinou jí doprovází stylista a návrhář Kováčik.

    Aneta luxusním kompletem v celkové hodnotě 2 600 000 korun strčila do kapsy všechny přítomné ženy.
    Autor: Foto Blesk – Jan Tůma a Profifi media.cz, Unique Fashion Week

  • 4.

    Kateřina Kristelová – moderátorka

    Před osmi měsíci se bouřlivě rozešla s moderátorem Kazmou a od té doby je prý bez sexu. No, moc tomu nevěříme... Večírky vymetá buď s dcerou Claudií nebo s kamarádkou Danou.

    kristelová
    Autor: Herminapress.cz

  • 5.

    Helena Zeťová – zpěvačka

    Drsná zpěvačka se před několika roky opevnila hradbou mlčení a jen hrstka vyvolených ví, zda je zadaná nebo ne. Když už se objeví v Čechách, většinu času totiž tráví v Řecku, tak klidně jde na party sama. Pravda, pravačku má v případě ohrožení hodně rychlou a přesnou.

    Helena si nechala ztmavit vlasy
    Autor: Jaroslav Šimandl (Stock)

  • 6.

    Mahulena Bočanová – herečka

    Česká Salma Hayek od rozvodu s manželem Viktorem Mrázem měla velmi barevnou škálu mužů. Po exotickém tanečníkovi už dlouho vedle Mahu zeje díra, a tak jí na party garde dělá letitá kamarádka a stylistka Zuzana.

    Mahulena Bočanová pózuje na červeném koberci.
    Autor: foto Blesk - Marek Pátek

  • 7.

    Rola Brzobohatá – produkční

    Dcera slavných rodičů Hany Gregorové a Radka Brzobohatého občas nějakého Božského ukáže, ale je to vždy jen na okamžik, asi abychom si na něj nezvykli. Častěji než s partnerek Rola vyráží s kavárníkem Richardem Hrádkem nebo s politickým manažerem Alexandrem.

    Producentka Rola Brzobohatá oživila outfit kabelkou od Stelly Mccartney v hodnotě 15 tisíc korun.
    Autor: Jan Tůma

  • 8.

    Zdena Studénková – slovenská herečka

    Dáma, jež už padesát let pije elixír mládí je sice oficiálně zadaná za muzikanta Braňa, ale v poslední době se ráda ukazuje s imitací Kena, pohledným blonďákem Robertem.

    S kamarádem Robertem.
    Autor: Blesk – Marek Pátek

  • 9.

    Miluška Bittnerová - herečka

    Blondýnka s vnady číslo 4 sice tvrdí, že má stálého partnera, ale nikdo ho nikdy neviděl. Prostě paní Colombová. Do víru chodí převážně s kamarádkami. Miluško, chceme důkaz, že máš chlapa!

    Bittnerová
    Autor: Herminapress.cz

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 39

benson1: Tomu nevěřím. Blesk ví okamžitě, kde se co šustne...

(19. 09. 2014 09:45)

9rot6: Inu v dnešní době se to stává celosvětovým trendem, být single je prostě IN, většina z nich jsou zlatokopky a některé jsou taky postelové cestovatelky,je prostě taková doba a docela se dá předpokládat, že jich bude přibývat,v této branži a ne jen v ní, třeba je to hodně vidět v politice,se to mění jedna radost, ale ti si to mohou dovolit,co se týče financí, nu a pro mnohé, kteří si na to jen hrají, se prostě stávají jakýmsi vzorem, a to pro to, že je to IN!

(18. 09. 2014 07:03)

zelena.karkulka:

(17. 09. 2014 23:09)

popocatepetl: Dík za trpělivost

(17. 09. 2014 17:55)

mandat: Ne, jsou vygumavany a uz spaly s kazdym, nikdo je nechce.

(17. 09. 2014 17:48)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy