Nejnepovedenější dílo kreativního umu představila herečka Kateřina Hrachovcová–Herčíková (39), která se oblékla do dosti zvláštních šatů, divné délky i střihu. Vše ještě dodělala svými zelenými kotníkovými špičatými botami a zlatým psaníčkem v ruce. Kateřina si zřejmě svůj velký omyl uvědomila, protože pak přes něj převlékla béžový tříčtvrtinový baloňák, který dílo zkázy dokončil.

Trošku umírněnější ve svém výběru byla modelka a herečka Jitka Kocurová (35), která vyrazila v bílých šatech s květinovým vzorem a v černém sáčku, které doplnila o boty s otevřenou špičkou stejné barvy. Zajímavý model na sebe oblékla modelka Nikol Moravcová, která zvolila fosforově růžové jednoduché šaty, které doplnila o pruhovanou vestičku.

Některé dámy nahodily pánský styl, což je případ modelky a missky Renaty Langmannové (28) a modelky Simony Dvořákové (20). Zatímco Simona si vyšla v úzkých černých kalhotách, bílé košili se stojáčkem a černém sáčku, doplněné o červené lodičky, Renata to vzala opravdu pohodově. Žádné formality, prostě jednoduchost a pohodlí. „Na akci jsem se přišla inspirovat, protože na letošní podzim nevím, co na sebe,“ prohlásil modelka.

Zahalená od hlavy až k patě přišla modelka Aneta Vignerová (26), ze které byly vidět pouze ruce a hluboký výstřih, který musela v jednom kuse střežit. Modelka vypadala jako hlavní postava Morticie z Addamsovy rodiny. V průběhu večera jí však největší potíže způsobila samotná délka šatů, do kterých se modelka totálně zamotala.  

Fotogalerie
13 fotografií