Udílení cen GQ Men je podobně jako u udílení cen MTV nebo Emmy nejlepší příležitost především pro dámy, aby se zde blýskly ve večerních róbách.

Nejvíce na sebe upoutala pozornost diva Kim Kardashian (33), která si odnesla vítězství v kategorii Žena roku. Ta totiž přišla v latexovém korzetu, který dále pokračoval dlouhou průsvitnou sukní. Aby vše herečce sedělo, jak mělo, k ruce měla svého manžela, který ji po celý večer „oprašoval“ a vrkal s ní jako kluk v pubertě. Díky tomuto doprovodu Kim večer absolvovala tzv. bez ztráty kytičky.

Velmi odvážný model si na sebe oblékla modelka Daisy Lowe (25), která vyrazila pouze v overalu, který zepředu zakrýval její bujné poprsí. Ta už však na party dopadla o poznání hůř. Když odcházela, musela se opírat o ochranku, až jí její prsa při předklonu padala z modelu.

Podobně odvážná byla i zpěvačka Jessie J (26), která si hlídala své šaty na každém kroku, prsa jí totiž málem vypadla z výstřihu její zelené večerní toalety. Zpěvačka Rita Ora (23) zase díky svému vysokému rozparku u jejích blýskavých šatů ukazovala své vysportované nožky.

 

O další trapas se postarala modelka Cara Delevingne (22), která neukočírovala své nožky pod vlivem několika skleniček dobrého moku a sklátila se k zemi. Pádu na zem se nevyhnul ani britský moderátor Jools Holland, který zakopl přímo na červeném koberci. Problémová herečka Lindsay Lohan (28) to sice na červeném koberci zvládla bez úhony, na afterparty to však přehnala s alkoholem, tak ji museli do limuzíny doslova táhnout.

Zatímco některé dámy ukazovaly své dekolty a zadečky, v nejcudnějším out-fitu se objevila na červeném koberci sestra Kate Middleton Pippa (30), která zvolila jemně růžové šatičky, které doplnila o zlaté střevíčky. Podívná délka šatů a guma v pase z ní však dělala spíš tetku..

Ale tento večer nebyl věnován až tak dámám, ale spíše mužům, kteří během uplynulého roku byli nejvíce vidět a to z jakékoliv důvodu. „Prvním“ mužem sportu v tomto roce se stal závodním F1 Lewis Hamilton (29), hercem roku je Benedict Cumberbatch (38), který se proslavil především rolí v seriálu Sherlock. Nejlepším sólovým umělcem se dle očekávání stal zpěvák Pharrell Williams (41).

Fotogalerie
19 fotografií