Po téměř dvacetiminutové vášnivé líbačce se alkoholem posilněná dvojice přesunula od stolu na pohodlný gaučík, kde se pod dekou dotýkali jeden druhého na intimních partiích.

Ruční práce

Podle zvyšující se frekvence pohybů – video je dostupné na blesk.cz – je očividně jasné, že si dvojice vzájemnou blízkost maximálně užívala.

Opilý taťka tři týdny od narození syna dočista zapomněl, jak na miminko, tak zejména na jeho maminku Michaelu, s níž přitom žije už čtyři roky. V »ruční práci« navíc rozvášněnou dvojici nezastavili ani lidé, kteří jim procházeli přímo za hlavami!

Jsem »opora«

A to Písařík na začátku akce ještě za střízliva líčil Blesku, jak se snaží být čerstvé mamince oporou. „Spíš se snažím být oporou té holce, aby to tam fungovalo, když ona musí být pořád u dítěte,“ kasal se mladý herec. Oporou myslel vynešení koše, přinesení jídla nebo umytí nádobí, protože aktivity kolem miminka mu zatím nejdou. „Zkoušel jsem TO přebalit nebo umýt, ale zatím jako ten vztah to bude ještě chvilku trvat. Až mi TO řekne táto, tak možná,“ tvrdil Písařík. Nicméně takovouhle podporu si partnerka Míša určitě nepředstavovala...

Barmanka zřejmě vůbec netušila, s kým má tu čest. Představitel obecního blbečka Jarouška ze seriálu Doktoři z Počátků jí ještě po »aktu« pomohl uklidit židle. Podle její kolegyně se jmenuje Eva a momentálně je na dovolené v Chorvatsku.

Přestože z mejdanu přijel kolem třetí hodiny ranní, druhý den se herec choval jako vzorný otec, který šel s rodinkou na procházku. Na první pohled šťastná rodinka. Na ten druhý...


Video
Video se připravuje ...

Nevěrný Písařík: Tady je důkaz, že nezůstalo jen u polibků! Kristýna Léblová, Lukáš Červený, redakce Blesk TV