„Termín svatby jsme už měli naplánovaný, ale kvůli miminku jsme ho posunuli, budeme se brát dřív," prozradila Lucka na začátku prosince iDnes.cz. O dva měsíce později už bylo svatební téma před porodem úplně passé. Prý až se miminko narodí.

Ale nyní se svatba Borhyové a Hrdličky se odkládá na neurčito potřetí. Moderátoři Těžkýho Pokondra zaútočili na sporťáka otázkou na to nejcitlivější téma! Kdy bude svatba?

Michal začal dost zeširoka. „Je to gesto vůči té ženě, která si to zaslouží. Každá se na to těší. Každá se chce vyfiknout,“ bavil se „mezi chlapama“ o svatbě s Pokondry Hrdlička.

Počkáme, až trošku vyroste, až bude moci splnit povinnosti družičky,“ neurčitě pokračoval Hrdlička. „Takže vidíme trochu mlhu,“ kontroval hned se smíchem moderátor. „Já už to plánuju šest let,“ dodal jeho parťák. Nakonec to z Hrdličky přeci jenom vylezlo. „Svatba bude za rok,“ pronesl nakonec rozhodně.

Rozpovídal se však o malé Lindě, které bude pozítří už měsíc. „Je moc hodná, pořád spinká,“ liboval si Hrdlička, načež ho zkušenější otcové vyvedli z omylu, že všechno zlobení ještě přijde.

Hrdlička také otevřeně přiznal, že ačkoli si možná ve skrytu duše přál více syna, nakonec je za holčičku rád. „Bylo by hezké, kdyby to byl pokračovatel rodu. Ale pak si říkám, že bych ho vodil na ty fotbaly a tam se potkával s těmi ambiciózními tatínky. Tak možná je to lepší, že to je nakonec holka,“ přiznal na Frekvenci 1 novopečený tatínek Hrdlička. Ani Linda však sportu neunikne. Hrdlička by z ní měl rád například tenistku. No tak uvidíme...

Podívejte se na videa s Lucií a Michalem:

Video
Video se připravuje ...

Borhyová a Hrdlička o početí dítěte: Byla to divočina! David Vaníček, Jan Jedlička

Video
Video se připravuje ...

Borhyová porodila dceru Lindu! A přitom se těšili na kluka... Kristýna Léblová

Video
Video se připravuje ...

Vrátí se čerstvá máma Borhyová do práce? Má tajný plán! David Turek, Jan Jedlička