Krásná Daniela je dcerou první federativní Miss - Ivany Christové. A vypadá to, že její dvacetiletá dcera Daniela by s klidem mohla jít v maminčiných stopách. Své mamince se totiž velmi výrazně podobá. Má obdobně řezané rysy, tmavé havraní vlasy a hluboký pohled tmavých očí. Exotické rysy zdědila po svém francouzském otci, který sám měl vietnamské kořeny.

To je však to jediné, co Danielu k otci váže. Když bylo Daniele devět měsíců, její matku opustil. Daniela mu to nikdy neodpustila..

Ač by se s přehledem mohla okamžitě přihlásit do soutěže krásy, Daniela se soustředí na studium. Svět showbyznysu a modelingu jí však není cizí. Už před několika lety matce pomáhala při charitativních akcích.

Christová měla v minulých letech problémy s váhou. Trápil ji známý jojo efekt a kila létala nahoru a dolů. Sama přiznala, že jí diety zničily zdraví. "Dělala jsem neuvěřitelné hlouposti. zažila jsem kolapsy, kdy  mi organismus vypověděl službu, nemohla jsem chodit, pomohly mi až infúze," svěřila se MF Dnes.