Někdejší královna krásy na ples dorazila v černém kalhotovém kostýmu, průsvitné halence ke krku a rudých lodičkách!

"Tohle je moje speciální róba na tento ples. Kostýmem to nazýváte vy," obořila se Ivana, když jsme se jí zeptali, proč na ples přišla v kostýmu a ne v šatech. "Chtěla jsem se cítit pohodlně, protože mám před sebou ještě jednu společenskou povinnost. Nemám pocit, že bych byla nevhodně oblečená," dodala Christová.

Video
Video se připravuje ...

Brněnský Ples v opeře stál opravdu za to Jan Jedlička, Markéta Reinischová, hudba: Kevin MacLeod

Její bujný dekolt v krajce byl hypnotizující, ale kalhoty byly úplně mimo mísu. Je zřejmé, že Ivana chtěla kostýmem zakrýt kila navíc. Ale ani to jí neomlouvá. Na ples jsou šaty povinnost.

Delon a jeho krásná Anna

Určitě nejkrásnější róbu měla přítelkyně Anthonyho Delona Anna. "Moje přítelkyně moc chtěla být na tomto plese a být za princeznu, tak jsem jí přání splnil. Pro mě je tady ta nejkrásnější," řekl Blesku Delon, který je věrnou kopií svého slavného otce Alana Delona. 

Událost sezony v moravské metropoli předčila všechna očekávání. Stoly se prohýbaly pod tíhou lahůdek, nechybělo ani sushi nebo grilované čerstvé steaky. A skvělé víno teklo proudem. Podle organizátorů se vypilo okolo tisíce litrů. Hudební program byl hodně nabitý, ale okolo půlnoci ho nesmyslně zbrzdila charitativní dražba. Její výtěžek sice činil 400 tisíc korun, ale skončila až okolo druhé hodiny ranní. Takže někteří už vystoupení italské skupiny Richi e Poveri, a Petera Nagyho už nedočkali.

Video
Video se připravuje ...

Anthony Delon byl hlavní hvězdou brněnského Plesu v Opeře. Jan Jedlička, Markéta Reinischová, foto: profimedia

Oproti loňskému pražskému Plesu v Opeře do Brna dorazila spousta celebrit, jak z Čech tak i ze Slovenska. Herečka Zdena Studenková, Andrea Kerestešová, Jan Révai s manželkou Zuzanou, Yvetta Blanarovičová, Jaro Slávik s manželkou nebo missky Sylvia Lakatošová, Jana Doleželová a Tereza Fajksová.

Fotogalerie
13 fotografií