„Kluci jsou moc hezcí, ale já jsem zadaná, ovšem kdybych byla volná, určitě bych si nějakého vybrala,“ chválila Tereza finalisty soutěže Muž roku 2014.

Sama se momentálně připravuje na zkoušku ze statistiky. „Mám opravdu strach, a proto mě nyní čeká jen učení,“ líčila Skoumalová plány na nejbližší dny. Během první společné přehlídky finalistů v OC Futurum v Hradci Králové se totiž učit nemohla, rozptylovali jí přítomní krasavci.

„S letošním výběrem finalistů jsem velmi spokojen. Myslím si, že to bude silný ročník. Kluci mají dobře vypracovaná těla a navíc jsou fajn parta a celou akci berou velmi vážně. Já bych si přál, aby to nebyla soutěž o tom, že ten kluk je jen věšák na obleky. Ale aby měl charisma, byl to člověk, který bude pomáhat dobré věci, a tedy dělat i charitativní akce,“ dodává ředitel soutěže David Novotný.

Video
Video se připravuje ...

Toto je 12 nejkrásnějších mužů Česka! Dámy co vy na to? David Turek, Tomáš Sovinský

O Muži roku se rozhodnu už 22. Srpna v Náchodě a Český vítěz Muže roku 2014 poletí opět prezentovat Českou republiku na soutěž Mister International na podzim v Korejské republice v hlavním městě Soulu. Další vítězové poletí na Manhunt International a Mister Universe.

Před finálovým večerem je máte možnost ještě spatřit na vlastní oči v pátek 25. Července od 19:00 a nádvoří Hotelu Rajská zahrada v Novém Městě nad Metují, kde proběhne soustředění všech finalistů spolu s Markétou Konvičkovou, Michaelou Noskovou, Marcelou Březinovou, Petrou Pudovou, dále zavítá Jan Přeučil, Eva Hrušková a taká zmiňovaná vítězka České Miss World 2014 Tereza Skoumalová. Večerem budou provázet sličné moderátorky Tereza Zimová a Eva Decastelo. 

Fotky a profily finalistů soutěže Muž roku 2014 najdete v naší galerii!

Fotogalerie
26 fotografií