Z komedií Slunce, seno… zlidověly desítky hlášek, jedna z nefrekventovanějších je však ta, kterou pronášela culíkatá průvodčí Helenka: „Nezastavujem, máme zpoždění!“ Takhle volala na cestující přijíždějící či odjíždějící z Hoštic v prvních dvou dílech, ve třetím se kvůli úsporám, pro něž nemohly být natočeny všechny scény, už neobjevila.

Srdeční vada

Kolegům po roce 1989 mladá herečka Vlasta Meszarošová zmizela z očí a dlouho se nevědělo, jaký byl její další osud. Jeden čas se dokonce objevily informace, že propadla drogám, a ty ji nakonec zničily. To se však nikdy nepotvrdilo.

Podle jejích přátel podlehla v roce 2002 ve věku 36 let vrozené srdeční vadě. „Vlasta byla inteligentní chytrá milá a zranitelná, a byla maminkou jednoho syna, který v současné době studuje ekonomii,“ brání hereččinu čest po nařčení z užívání drog kamarád Jaroslav Pistor.

Video
Video se připravuje ...

Unikátní projekt TV Blesk Slunce, seno, 30 let! Exkluzivní ukázka! Blesk TV

Už v pondělí na stáncích!

Multimediální projekt TV Blesk slaví výročí 30 let trilogie Slunce, seno! První díl cyklu Slunce, seno, jahody měl totiž premiéru v roce 1984! V edici Blesk Extra proto už v pondělí vychází kniha exkluzivních rozhovorů se zdarma vloženým DVD, na němž je unikátním 50ti minutový dokument, v němž herci a tvůrci filmů prozradí řadu šokujících novinek!

Už v pondělí na stáncích!
Autor: archiv Blesku