Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nejslavnější selfie celebrit: Bez make-upu, po porodu, ale nejčastěji s Gottem!

/
  • Nejslavnější selfie českých celebrit. Fotí se bez makeupu, po porodu, ale hlavně s Gottem.
    1. července 2014 ● 06:25

    Už dávno odzvonilo dobám, kdy jsme museli žadonit kolemjdoucí, aby nás s našimi kamarády, drahými polovičkami nebo dokonce slavnými tvářemi, vyfotili. Dnes si vystačíme s chytrým telefonem, díky kterému svět propadl takzavné selfie mánii. Nejen obyčejní smrtelníci, ale hlavně celebrity fotí sami sebe v jakkýkoliv situacích. A to po ránu, bez líčidel, v horečkách i po porodu, při vaření nebo prostě jen tak, když jde právě okolo mistr Karel Gott...

  • 1.

    Selfie bez make-upu

    Dara Rolins (41) - Zpěvačka, která je posedlá svou dokonalostí většinou vystavuje těžce vymakanou postavu, nedávno ale šokovala, když smyla líčidla a ukázala svou pravou tvář.

    Dara Rolins vypadá nenalíčená jako bledá Rusalka.
    Autor: TV Nova

    Simona Krainová (41) - Českou topmodelku její vzhled živí od jejích patnácti let. Muži po ní šílí, ženy jí její krásu závidí. Selfiem, které nafotila na letošní dovolené na Kanárských ostrovech všem dokázala, že i ona umí být tou obyčejnou ženou.

    Krainová líčidla u moře neřeší. Klidně místním ukáže svou unavenou a strhanou tvář.
    Autor: archiv Simony Krainové

    Monika Absolonová (37) - Jakmile zpěvačka doskotačí v muzikálech, příjde domů a vydrhne ze sebe veškerá líčidla. Nenamalovaná a nemocná se pak fotí ze své postele.

    Absolonová ulehla v horečkách. Podepsal se na ní tempo, kterým poslední dobou jede.
    Autor: archiv Moniky Absolonové

  • 2.

    Selfie po porodu

    Lucie Borhyová (36) - Půvabná moderátorka se dělí se svými diváky o všechno. Dokonce i o první momenty bezprostředně poté, co porodila dceru Lindu, kterou má s přítelem Michalem Hrdličkou.

    Hrdý tatínek zveřejnil fotku Lucie s dcerou Lindou po porodu na Twitteru
    Autor: Twitter

  • 3.

    Selfie s Karlem Gottem

     

    Libor Bouček (33) - Moderátor si nenechal ujít příležitost zvěčnit se s mistrem Karlem Gottem, který vystupoval na finále České Miss 2014. Jen co Gott dozpíval Bouček ho čapl v zákulisí a cvaknul se s ním.

    Moderátor večera Libor Bouček vyfotil v zákulisí selfie s Karlem Gottem
    Autor: Libor Bouček

    Dara Rolins (41) - Poprvé se s Karlem Gottem setkala ve svých dvanácti letech při společném hitu Zvonky štěstí. Jenže v té době neexistovaly mobily, natož ty s foťákem. Dara proto využila chvíle, kdy mistr "slintal" nad připravovaným jídlem a nevědomky se s ním vyfotila.

    V show Vera bei… se objeví i Dara Rolins, která kvůli natáčení přijela do Gottovy vily na Betramce.
    Autor: archiv karelgott.com

    Karel Gott (74) - Tak často je zlatý slavík středem zájmu selfíček svých kolegů, až selfie mánii propadl sám. Ve volné chvíli naskládal kolegy z rozhlasového vysílání a vytvořil jedno ze svých prvních selfie.

    „Fotku z Oscarů samozřejmě znám, tak my tady ve studiu Českého rozhlasu jdeme na to!“ prohlásil Karel Gott (74), který právě natáčel svůj pravidelný rozhlasový pořad, jejž vysílá ČRo Dvojka. Zleva odshora: David Janečka - mistr zvuku, Miloš Skalka - režisér, Věra Macková - produkční, Jiří Brodský - hudební dramaturg, Jan Adam - spoluautor scénáře, Karel Gott
    Autor: selfie

  • 4.

    Nejslavnější selfie

    Daniela Šinkorová (41) - Slovenská herečka, která se snaží prosadit jako moderátorka, si ve svém prvním vysílání střihla pořádný trapas. "Pojď, uděláme si jeden like," zvolala na kameramana. Háček byl ale v tom, že měla na mysli "selfie". Kromě češtiny musí tedy ještě pilovat slovníček Facebooku.

    Takhle dopadlo "selfie" Daniely Šinkorové s kameramanem.
    Autor: Facebook

  • 5.

    Ostatní neméně slavné selfie

    Patrik Rytmus Vrbovský (37) – Šílený výraz ve tváři, neskutečná rychlost a Dara Rolins zabalená v dece, jako by jí chtěl Rytmus unést. . „Na cestách s mojou frajerkou Darinkou Drblins,“ okomentoval rapper snímek.

    Šílený Rytmus prchá v autě s "mrtvolou" Dary na sedadle spolujezdce.
    Autor: Facebook

    Petra Němcová (35) - Takhle se česká supermodelka fotila na festivalu v Cannes, kam přišla bez pánského doprovodu.

    Petra Němcová propadla mánii selfie na filmovém festivalu v Cannes.
    Autor: archiv Petry Němcové

    Jitka Válková (22) - Touto selfie fotografií modelka prozradila identitu svého nového přítele Adama Klavíka.

     

    Jitka Válková má nového milence.
    Autor: archiv Jitky Válkové

    Andrej Babiš (59) - Ministr financí a šéf hnutí ANO mačká spoušť fotoaparátu všude, kde jen může. Jeho nejslavnější jsou ty poslední snímek je z volební místnosti, kde se mu partnerka Monika Babišová pověsila na krk. Svým činem tak málem porušili volební zákon.

    Selfie Andreje a Moniky Babišových z volební místnosti eurovoleb 2014
    Autor: Twitter

    Lucie Bílá (48) a Jiří Menzel (76) - Mistři svého oboru se setkali poslední květnový den a kromě klábosení o všem možném, strčila Lucie Menzelovi mobil do ruky a naučila ho, jak správně cvaknout selfie. 

     

    Nenahraditelné selfie dvou umělců Lucie Bílé s Jiřím Menzelem.
    Autor: Facebook

    Iva Kubelková (37) - Nejprsatější moderátorka se fotí ráda a všude. Tuto fotografii sebe samotné zvěčnila v Míčovně na Pražském hradu.

    Iva Kubelková se fotila z Míčovny na Pražském hradě.
    Autor: Facebook

    Agáta Prachařová (29) - Kdyby se mělo soutěžit o největší počet vlastních portrétů, první místo by s přehledem získala rebelka Agáta. Ta se totiž fotí u každé činnosti, který právě provádí. Tato je jedna z jejích prvních.

    Od té doby se Agáta fotí při každé příležitosti.
    Autor: Facebook

  • 6.

    Skupinové selfie

    Ellen DeGeneres - Dalo by se říct, že to byla právě americká moderátorka Ellen, která odstartovala skupinovou selfie mánii. Na letošních Oscarech svolala takové hvězdy jako Brada Pitta s Angelinou Jolie, Bradley Coopera, Julii Roberts nebo Meryl Streep a vytvořila jedno z nejslavnějších selfie všech dob.

    Video
    Video se připravuje ...

    Pitt, Streep a spol: Jak vzniklo slavné oscarové selfie? Reuters

    Pak už se s nimi strhla lavina:

    Skupinové selfie Libora Boučka s Gabrielou Kratochvílovou, Ivetou Vítovou, a dalšími kráskami.

    Moderování České Miss Liborovi Boučkovi závidí asi každý muž.
    Autor: Libor Bouček

    Skupinové selfie Zdeňka Trošky (61) s herci z Babovřesek, se kterými režisér natáčí už třetí díl.

    Autogramiáda knížky Babovřesky - Co je selfie, vědí už i báby z Babovřesek! „Udělali jsme si takovou památku na úterní autogramiádu... Tak ať se vám líbí stejně jako naše komedie!“ vzkazuje režisér Zdeněk Troška (60). Na snímku jsou zachyceni: Zdeněk Troška (režisér), Marek Kališ (spoluautor), Růžená Havlová (drbna z Babovřesek) a Jan Kuželka (herec)
    Autor: selfie

    Skupinové selfie Kristiny Kloubkové (37) s kolegami z Novy Pavlem Svobodou, Emmou Smetanou a rosničkou Kateřinou Němcovou.

    Snídaně s Novou - Dát do kupy hlavní osazenstvo včerejší Snídaně s Novou nedalo Kristýně Kloubkové (37) také moc práce. „S námi je vstávání krásnější!“ tvrdí moderátoři TV Nova. Zleva: Kateřina Němcová, Kristýna Kloubková, Pavel Svoboda, Emma Smetana
    Autor: selfie

    Skupinové selfie Skupinové selfie tentokrát primáckého týmu zpravodajství zleva s Jitkou Obzinovou, Terezou Kašparovskou, Tomášem Drahoňovským a Monikou Leovou.

    Newsroom zpravodajství FTV Prima - Pro Terezii Kašparovskou (35) to byla hračka. „Všichni jsme byli v redakci televize, takže stačilo jen cvaknout a bylo,“ pochvalovala si moderátorka. Dolní řada zleva: Jitka Obzinová, Terezie Kašparovská, Tomáš Drahoňovský, Monika Leová
    Autor: selfie

    Skupinové selfie z muzikálového prostředí s Monikou Absolonovou, Romanem Vojtkem, Dušanem Vitázkem a dalšími.

    Zkouška muzikálu Marie Antoinetta - Monika Absolonová (37) nahnala své kolegy do baru Divadla Hybernia. „Ani nevíte, jakou mi to dalo práci! Snad mi za to neuseknou hlavu jako Marii Antoinettě,“ smála se představitelka titulní role. (Zleva: Vladimír Marek, Monika Absolonová, Iva Marešová, Roman Vojtek, Peter Strenáčik, Dušan Vitázek
    Autor: selfie

    Skupinové selfie, které chtěl původně zorganizovat Libor Bouček s hvězdnými tvářemi po vzoru moderátorky Ellen DeGeneres, mu doslova z ruky ukradl jeho moderátorský soupeř Leoš Mareš.

    Libor Bouček tvoří další selfie z České Miss 2014.
    Autor: Blesk - Ladislav Křivan, Pavel Machan, Jan Tůma, Marek Pátek

    A na závěr jedna sportovní selfie z Wimbledonu - Barbora Záhlavová -Strýcová (28) s Andreou Hlaváčkovou (27) a Lucií Šafářovou (27).

    Zleva Barbora Záhlavová - Strýcová, Andrea Hlaváčková a Lucie Šafářová.
    Autor: Facebook

    Vlastníte ještě lepší selfie, než ty, které mají naše slavné tváře? Pochlubte se s ním v soutěži na blesk.cz a vyhrajte 30 000 Kč. Stačí jen poslat originální fotku sebe sama z léta a za vyhrané peníze to se svou partou pořádně roztočit. Více informací o soutěži naleznete na ZDE>>>

Témata

selfies celebrity

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 17

santamonica: a co takhle sebekuk

(01. 07. 2014 17:39)

zaviracispendlik: jděte s tou šeltý do zadele, vždyť to jsou normální, běžná fota

(01. 07. 2014 12:23)

sars:  Nejslavnější autoportrét (selfie) je B.Obama G.W.Bush a Usáma bin Ladin v přátelském rozhovoru v pracovně bílého domu, při partičce šachu. Foto nedozirne ceny.

(01. 07. 2014 10:27)

trhnisinadledvinkou: s kolegami... já se picnu

(01. 07. 2014 10:23)

trhnisinadledvinkou:

(01. 07. 2014 10:18)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy