Poté, co minulou středu Lenka Hrůzová vyhrála soutěž Hlas ČeskoSlovenska, se po ní slehla zem. Blesk.cz ale nelenil, vypátral jí v Bartošovicích, kde nyní žije a pozval ji do redakce na chat. Pro Lenka, která se nyní cítí jako Alenka v říši divů, to byla naprosto nová zkušenost.

Poctivě se snažila odpovídat na všechny dotazy čtenářů a překvapivě si záměrně vybírala otázky toho nejintimnějšího rázu. S naprostou otevřeností přiznala, že se jí líbí i ženy. Na otázku, zda jí láká sex se ženou, bez váhání a studu odpověděla: "Občas."

Pochopitelně padalo i několik otázek týkající se jejího vztahu s rodiči. Hrůzová se s nimi v minulosti nepohodla a odešla z domu. Od té doby nejsou v kontaktu, a čtenáře zajímalo, zda by se s nimi ráda usmířila.

Video
Video se připravuje ...

Vítězka Hlasu v Blesku Tereza Kühnelová, Jan Jedlička

"Žádné usmíření se nerýsuje, prohřešek rodičů je mnohem hlubší než možná tušíte. Odloučení od nich vzešlo ode mně, nikoliv od nich. Možná mi jen věřte, že to mělo svůj důvod, ale samozřejmě, aby se v této věci něco změnilo, je nutno mít také minimálně tak dobrý důvod," přiznala Lenka na chatu.

Navíc upřesnila, že za celým incidentem, stojí hlavně její matka. Zklamala jí tak, že nechce znát ani její jméno. Ptali jste se, zda se její matka jmenuje Dana a její odpověď byla šokující. "Pravděpodobně ne, protože já sama jí nevěřím ani nos mezi očima," svěřila se Lenka s naprosto vážnou tváří.

Kromě toho také prozradila, že kdyby jí zpívání v budoucnu vynášelo, chtěla by pomáhat lidem, kteří žijí na ulici stejně tak, jako žila před časem ona. Vyznává gothický styl a v tomto směru by chtěla pokračovat i co se týče hudby. S tím souvisí i její piercingy v obličeji. "Obávám se, že ty už ke mě přirostly. Vyrůstám s nimi od 14 let, takže je vnímám tak,že už ke mě patří. Což znamená, že je rozhodně neplánuju sundavat," dodala Lenka.

Během chatu si dvakrát odskočila na cigaretovou přestávku, koupila si růži a dokonce nám zazpívala na kameru. Pak se s úsměvem rozloučila a stejně zmateně jako do redakce přijela, odsud i zmateně odešla.

Video
Video se připravuje ...

Lo týden po výhře v hlasu: co bude dělat Jan Jedlička, Tereza Kühnelová