Lucie Borhyová se stala podruhé maminkou! Svému partnerovi porodila holčičku. Dostala jméno Linda. Maminka i děťátko se těší dobrému zdraví. Lucie rodila v pražské Nemocnici na Bulovce. „Lindička se narodila v 7:07, má 47 cm a 3070 gramů, takže samé šťastné sedmičky,“ hlásí pyšně z porodnice Lucka s Michalem.

Hrdým tatínkem je Lucčin kolega z Novy a partner Michal Hrdlička. Podle serveru Prásk.tv Michal asistoval u porodu, který probíhal několik hodin. Nakonec se obešlo vše bez komplikací.

"Jsem ráda, že to máme za sebou a že jsme to krásně zvládli. Míša byl statečný. Ačkoliv jsem už čtyři noci nespala, jsem plná energie, mám radost z Lindušky,“ svěřila se Blesku s širokým úsměvem Lucie, na kterou už doma čeká pětiletý syn Lucas, jehož má s řeckým podnikatelem Nikem Papadakisem (36).

Pár sice nechtěl prozradit pohlaví dítěte, Michal se však před časem prořekl, že by si přál pro dítě jméno Diego. Tím se ihned objevily spekulace, že to bude kluk. Teď už je ale jasné, že se jednalo o kamufláž.

Podívejte se na videa, jak se na dceru těšili!

Video
Video se připravuje ...

Borhyová a Hrdlička o početí dítěte: Byla to divočina! David Vaníček, Jan Jedlička

Video
Video se připravuje ...

Hrdlička od Borhyové: Syn bude krásný po mně! David Vaníček, Jan Jedlička

Video
Video se připravuje ...

Borhyová těsně před porodem: Miminko kope nejvíc u televize! David Turek, Jan Jedlička

Video
Video se připravuje ...

Borhyová porodila dceru Lindu! A přitom se těšili na kluka... Kristýna Léblová