Možná v tom má prsty příliš horké počasí, možná malý Lucas jen někde chytil bacil. Každopádně se před několika dny u něj objevily střevní potíže. „Lucas měl střevní chřipku. Samozřejmě jsme měli strach z nějaké bakteriální infekce, ale už ho vyšetřili a je v pořádku,“ prozradil Blesk.cz přítel Borhyové Michal Hrdlička (25).

Jejich obavy z infekční choroby byly pochopitelné. Vždyť Lucie je v posledním stádiu těhotenství a rodit by měla každou chvíli. Přivést miminko do infekčního prostředí by tedy nebylo vůbec vhodné. „V případě, že by Lucas mohl miminko nakazit, odvezl bych ho kamkoliv, aby to Lucka nebo miminko od něj nechytili,“ svěřil se Hrdlička.

Lucie si tak poslední dny před porodem vůbec neužívá v klidu. Kromě péče o nemocného syna, ještě stále chodí do práce... "Je hrozně akční a já jsem více unavený než ona v devátém měsíci," postěžoval si partner Hrdlička. "já to mám vždycky tak, že kolem mě jsou všichni unavený a já nejsem," zasmála se však Lucie. 

Na miminko se samozřejmě oba velmi těší. A do rodiny přibude k Lucasovi další potomek. "Víme, že tohle je úskalí. Když to dítě vyrůstá samo, tak je zvyklé na pozornost. Musí vědět, že nebude odsunuté na druhou kolej. Asi to pro něj bude náročné, že tam bude miminko," myslí si Borhyová. "On je docela chytrý kluk. Viděl, jak roste bříško, denně slyšel, jak si o tom povídáme. Tak snad to zvládne," dodala.