Místo toho, aby si Borhyová užívala poslední týdny svého druhého těhotenství a dopřávala si dobroty, které si její tělo žádá, trpí hlady. „Ještě před pár měsíci pořád něco zobala a jedla, ale v posledních dnech jsem si všiml, že v podstatě přestala jíst,“ prozradil týdeníku Sedmička spolupracovník mileneckého páru.

Michal Hrdlička se zachoval jako největší buran na světě. Začal Lucce vyčítat, že nabírá na váze a vypadá jako autobus. Je mu úplně jedno, že je těhotná. A ona, aby se mu nepřestala líbit, se hlídá a nejí vůbec,“ svěřil se zdroj. Lucie si nejspíš neuvědomuje, že upíráním si jídla, může ublížit jejímu nenarozenému miminku.

K tomu se navíc z moderátorského prostředí proslýchá, že mezi Hrdličkou a Borhyovou už to neklape tak, jako kdysi. Podle některých si Michal myslí na krásnou brunetku Renatu Czadernovou, na kterou má však zálusk jeho kolega Petr Suchoň. Lucie se tedy zřejmě bojí, aby ji Hrdlička nakonec neopustil ještě v době těhotenství, tak jak to před lety udělal její bývalý partner Niko Papadakis. S ním má moderátorka pětiletého syna Lucase.

 

Video
Video se připravuje ...

Lucie Borhyová: Strach o nenarozené dítě na TýTý! David Turek, Tomáš Sovinský