Nehoda se stala ve středu ráno, když exekutoři přijeli zabavit Řepkovo auto, ve kterém chtěla jeho manželka Vlaďka odjet se synem do školky. Jednoho z exekutorů ale při couvání srazila, ten musel být následně odvezen do nemocnice k lékařské prohlídce. Sražený muž si totiž stěžoval, že mu není po nárazu dobře.

Tomáš Řepka má na to ale jiný názor. Podle něj se z celé incidentu udělala velká bublina, jelikož Vlaďka prý do exekutora jen ťukla. „To nebyla ani rána, to bylo takové žďuchnutí. Pán stojí na nohou, nic mu není. Následně si sedne, a říká jak ho všechno bolí, srdce a podobně. Ano, je to neštěstí, ale můj názor je, že kdybychom byli Novákovi, pán se zvedne, opráší kolena a vykonává tu věc, kvůli které přišel,“ přiznal Super.cz bývalý fotbalista.

Za takové řeči mu Erbová asi moc nepoděkuje. Exekuční úřad totiž podává na modelku trestní oznámení za napadení vykonavatele. V případě, že se celá věc dostane k soudu a prokáže se, že to byl úmyslný tresný čin, může si Vlaďka posedět za mřížemi až tři roky.

Sražený exekutor podle mluvčí středočeské záchranky utrpěl lehčí zranění, přesto byl raději převezen do pražské nemocnice v Motole. Odtud byl po pár hodinách propuštěn do domácího léčení.