Pro Lenku Dusilovou je to její první dítě. Na svět přišlo před týdnem, jak prozradil slavnostní večer hudebních cen Anděl 2013. Známé je již i pohlaví: zpěvačka má malého chlapečka! Není však jisté, kdo je přesně otcem synáčka Dusilové, která se nedávno rozešla s dlouholetým partnerem Martinem. "Mám za sebou poměrně bolestivý rozchod s mužem, se kterým jsem zažila hodně zásadní část života," přiznala pouze zpěvačka.

Že již porodila, se diváci dozvěděli v souvislosti s předáváním sošky pro zpěvačku roku. Divákům i členům akademie totiž zaslala Dusilová videopozdrav, v němž sdělila, že pracuje na nové desce.

Své soukromí si zpěvačka hlídá. Ještě včera ji kontaktovala redaktorka Blesku ohledně jejího těhotenství a termínu porodu. Dusilová pouze mlžila, že o porodu nic neví a zřejmě se tak snažila udržet své dítě mimo zájem veřejnosti co nejdéle.

Dusilová má za sebou divokou minulost, se kterou začala už ve svých čtrnácti letech. Tehdy poprvé zakusila opojnou chuť alkoholu a její život se rázem stal jedním velkým mejdanem. Drogy na sebe nenechaly dlouho čekat a zpěvačka už se vezla. Z "temné díry", jak zpěvačka drogové období nazývá, ji zachránil až Daniel Landa, který ji nabídl spolupráci na albu Smrtihlav. Dusilová se dokázala vyšplhat zpátky mezi české hudební hvězdy, což dokládá i Anděl za rok 2013.