Životní příběh Lenky Dusilové je tak trochu jako jízda na horské dráze. Chvíli je nahoře, chvíli se potácí na úplném dně. Nedávno se sama Lenka rozhodla o svých vzletech a pádech povyprávět.

Podle zpěvačky se s alkoholem a vším, co s jeho konzumací souvisí, seznámila již ve čtrnácti letech a život pak byl dlouho jeden velkej mejdan. Drogy na sebe nenechaly čekat a pak už to s pěveckou kariérou Lenky šlo jenom z kopce.

Naštěstí Lenku objevil Daniel Landa a přizval ji ke spolupráci na své desce Smrtihlav. Dusilová pro něj nazpívala dva hity a během spolupráce s Landou se jí podařilo ze závistosti dostat. "Trošku jsem zapařila a v podstatě ta spolupráce byla pro mě důležitá, protože mě vlastně docela pomohl se z tý prdele dostat."

Odpověď na otázku, zda za poněkud bouřlivou pubertu a několik let tápání může velice trpká zkušenost sexuálního obtěžování, tehdy jen sedmileté Lenky, se nabízí...

"Nesla jsem si kytaru. Měla jsem hodinu trošku později večer, asi v půl šestý, a když jsem přišla za ten výklenek, k dveřím, tak tam stál pán s baloňákem a ukázal mi svoje pér.. Odhodila jsem kytaru a běžela jsem někam dolů. Strašně jsem se lekla," komentovala děsivou vzpomínku pro Revue Idnes Lenka.

Lenka Dusilová je po Báře Basikové, Tereze Pergnerové, Martinu Kociánovi a Danu Bártovi další celebritou, která problémy s drogovou závistlostí veřejně přiznala.

Fotogalerie
8 fotografií