Lidé se pokouší pozornost od problému odvést k jiným »řešením«, které ale vysoce pravděpodobně nebude funkční. Neboť problém, který ve vztahu byl, je dříve či později »dožene«. V systému rodiny může dojít k jakémusi trvalému udržování negativního ladění. Důležité je si uvědomit, že i to zcela nejmenší dítě je velice vnímavé k rodinné atmosféře, která jej ovlivní – ať již v pozitivním, či negativním směru – na celý život," řekla Blesku psycholožka Romana Mazalová.

Noid s Dvořákovou se rozešli loni krátce před Vánoci, ale už v lednu byli opět spolu. Okamžitě se shodli, že si oba přejí miminko a hned na něm zodpovědně začali pracovat. 

„Nevím přesně, od kdy se mé těhotenství počítá, ale počali jsme ho někdy koncem ledna, nebo začátkem února.“ Vše prý plánovali tak, aby se jejich potomek narodil ve znamení Štíra, stejně jako Gábina i Vašek. „A povedlo se to hned napoprvé!“ chlubí se Gábina. Doufejme, že páreček zůstane stejně šťastný a zamilovaný, jako je nyní, aby se děťátko narodilo do spokojené rodiny.