Že jsou milenci do sebe stále zamilovaní jako na začátku, dokazují snímky, které nafotili fotoreportéři Blesku. Langmajer s Gondíkovou na nich společně odcházejí z Divadla Palace, kde ve středu odehráli komedii Manželský poker.

Krátce před desátou hodinou večerní nasedli každý do svého vozu a vyrazili směr Pyšely, kde Gondíková bydlí. Tam si zašli na romantickou večeři. Jen co si nacpali břicha, čekalo je dojemné loučení. Langmajer svou lásku Adélu vášnivě políbil a odebral se zpět domů za svou manželkou Kamilou.

Je tedy jasné, že to herec nemá doma ještě stále vyřešené. Před manželkou o vztahu s Adélou nejspíš pořád mlží. Proč by se jinak vracel na noc do Prahy a nezůstal se svou milovanou Adélou u ní v Pyšelích?

Takové tajnosti jsou ale ze strany Langmajera zbytečné. Před měsícem totiž odletěl s Adélou na dovolenou do Thajska, kde spolu trávili pěkných pár dní v ráji. A společné fotky potom s čistým svědomím zveřejnili na sociální síti, kam má přístup široká veřejnost. Takže možná ho jen baví hra na schovávanou...