Langmajer je nominován na cenu Thálie za svůj herecký výkon v muzikálu Mata Hari. „Před patnácti lety jsem hrál jenom samé těžké kusy a pomalu mi z toho začalo hrabat,“ prozradil Blesku Langmajer, proč vzal roli v komerčním muzikálu.

Prý to dokonce byl krok který ho zachránil, aby nemusel skončit s herectvím nadobro. „Když jsem každý večer byl zapíchnutý jako Caligula, další večer jsem umřel na podchlazení jako Mozart, tak je pro mě fajn začít hrát lehčí kusy a komedie. Bylo to na radu jednoho kolegy, který se o mě začal bát, že herecky vyhořím,“ okomentoval situaci před časem. „Ale na Richarda III. jsem nezanevřel, budu hrát Hrbáče zase v létě,“ prozradil své plány Jiří.

Zákrok kvůli sexu?

Nejen vyhoření, ale i zdravotní problémy daly herci pořádně zabrat. „Teď jsem přišel přímo z cvičení, ale aby tohle bylo možné, musel jsem podstoupit operaci zad. To abych mohl hrát, sportovat, milovat se a tak dál. Vážně mi hrozilo že některé role nebudu moct brát,“ prozradil Langmajer o operaci, kterou podstoupil v roce 2010 a dlouho nevěřil, že opět bude v pořádku.

Video
Video se připravuje ...

Jiří Langmajer: Z divadla mi už málem hráblo! David Turek, Jan Jedlička