Pepa se chce z nepochopitelných důvodů s Ivetou vrátit na místo činu – do města Peschici na italském poloostrově Gargano. Přitom ví, jak si tam jeho milá vytrpěla! Ač už to bylo s loňským »výletem« Bartošové s Macurou jakkoliv, zůstává nad Rychtářovým plánem rozum stát.

Město si zamilovali

„Oba dva bychom chtěli odjet na klidnou dovolenou. A nevylučuji, že to bude právě do Peschici, kde se nám loni moc líbilo,“ vypadlo včera z Rychtáře. Josef snad zapomněl, co to bylo za peklo? Honička s lidmi, co se o Ivetu »starali«? Dobývání se do zámku bývalého zpěvaččina přítele Domenica Martucciho (37), ve kterém měla jeho rodina Bartošovou »věznit«? „Ano, vzhledem k okolnostem loňského léta se to může zdát divné, ale my jsme si to město zamilovali,“ vede si Rychtář svou.

Připomeňte si videa z Peschici:

Video
Video se připravuje ...

Pro Ivetu přijela záchranka Zdeněk Macura

Video
Video se připravuje ...

Rychtář se dobýval k Martuccimu a urval kliku TV Nova

Video
Video se připravuje ...

Iveta v moři TV Nova

Slavili v předvečer

Bartošová oslavila se svým manželem narozeniny už v pondělí. „Dali jsme si romantickou večeři při svíčkách. A večer také pokračoval v romantickém duchu,“ prozradil Rychtář. Včera svoji ženu už moc neviděl. Jezdila totiž po nákupech a návštěvách a domů dorazila až ve večerních hodinách.

Podezřelé fleky na obličeji!

V předvečer narozenin si  Iveta Bartošová (48) zaskočila ke kadeřníkovi, kde kromě nového účesu také ukázala podezřelé fleky na obličeji. Měla snad pod okem modřiny?

Kde a jak Bartošová přišla k fleku pod levým okem, zůstává záhadou.
Autor: archiv Blesku

S podivnými fleky pod levým okem přišla Bartošová do kadeřnictví v centru Prahy. Ač se barevné skvrny na obličeji snažila zamaskovat make-upem, fleky byly na první pohled znatelné. Jejich barva byla nazelenalá, tudíž připomínaly modřiny. A také pod druhým okem na spodním víčku měla místa tmavší, než je její pleť. Že by Bartošová opět omdlela a spadla tváří přímo na sklenici, jak už jednou modřiny v její tváři vysvětloval zpěvaččin manžel Josef Rychtář (55)?

Nicméně Iveta v kadeřnickém salonu vypadala spokojeně. Opět zhubla,nechala si sundat umělé kadeře a změnila barvu tuctově blonďatých vlasů.