Obě slavné krásky, které dokázaly dobýt přední světová módní mola, se sešly na čaji a bylo rozhodně co probírat! Kupodivu se neřešily kabelky ani boty. Možná i proto, že setkání se zúčastnil i Simonin manžel Karel Vágner.

Eva se Simonou si totiž vzpomínaly na společné bydlení v Paříži, když jim bylo šestnáct let, probraly děti a manžele. „Nasmály jsme se. Eva je skvělá žena, která je mi i inspirací. Je pořád stejná, sláva ji nezměnila a takových lidí si vážím,“ rozpovídala se Simona, která v Londýně byla na víkend pracovně.

Zorganizovat společné setkání bylo ale pro obě náročné. „V průběhu posledních let máme obě mnoho práce a hlavně obě máme děti. Eva dokonce tři, takže najít společný volný čas je velmi náročné. Myslím, že nám to trvalo tři roky," prozradila Krainová.

Simonu s Evou spojuje také provokativní reklama. Zatímco Eva v podprsence Wonderbra rozptylovala řidiče na slavných billboardech v roce 1994, Simona si střihla podobný kousek o 20 let později
Autor: Archiv Blesk

A že jsou opravdu kamarádky dokazuje i to, že Simona dostala od Herzigové několikrát nabídku, aby za ní přijela i s celou rodinou. Eva mě i s mojí rodinou kolikrát zvala k ní, nebo byla tady, ale já měla nemocné děti a naopak,“ vysvětlila Krainová.

Obě se samozřejmě na konci společného setkání ujistily, že to další musí být brzy! Tak snad to nakonec nebude opět za další tři roky...