Michale, znáte Gabrielu Pavlů?

Samozřejmě a docela dlouho. Když je to sestra přítelkyně mého nejlepšího kamaráda, tak by bylo divné, abych ji neznal. Dokonce svoji sestru i doprovázela na nějaká naše vystoupení, takže za tím vážně není potřeba hledat žádná senzace.

Prý dokonce měla právě ona seznámit Richarda s Markétou Jiránkovou.

To už si úplně nepamatuju, ale je docela možné, že to tak bylo, že jsme se seznámili na Partičce v divadle Brodway.  Alespoň si to myslím.

Máte být údajně nevěrný právě s Gabrielou.

To je celé nesmysl a souhra několika rozdílných fotek a videí, které dávají ucelený obraz. Skutečnost je ale úplně jiná. Je strašné, jakou mají fotky možnost vytvořit jiný příběh, než který se reálně odehrává. A pro mě je strašné to pocítit na vlastní kůži.

Ale proč tedy máte klíče od jejího domu?

Proboha, to je souhra náhod, zrovna ten den natáčel Richard za rohem v Akropoli Talk show Honzy Dědka, takže si to naštěstí pamatuju. Potřeboval po mě vyzvednout papíry a tak mi dal klíče a já mu pomohl. Normálně nebýt v takovéto situaci, bych každého poslal do prd*le, co je mu do toho. To teď nemůžu, jde mi o lidi, co jsou kolem mě.

Přespával jste někdy v tomto bytě?

Ježišmarjá! Já spím doma u své rodiny, tam bydlím.

Máte krizi v manželství se svou ženou?

S mou ženou jsem 25 let a dneska jsme už opravdoví přátelé, nejlepší kámoši. Asi nám "nehoří lýtka" jako na začátku, já ale můžu s pýchou tvrdit, že mám úžasnou ženskou, kterou bych neopustil, a proto mě celý tohleto s*re. Kdybych s mou rodinou nebyl šťastný, tak s ní dávno nejsem. Hlavně, kolik mi je? Já bych tohle nikdy neudělal a nikdy bych ji neměnil.

Co teď prožívá vaše rodina?

Moje děti stojí plně při mně, ale bojí se, co tomu řeknou spolužáci ve škole. Jáchym i Berča ví, že jejich táta chodí domů a jaký má vztah s maminkou.  Mě štve, co bude muset snášet manželka. Ty blbý kecy lidí v obchodě, na poště. To si nezaslouží, za nic nemůže a to je taky ten důvod, proč s vámi mluvím.

Vysvětlete mi tedy, proč jste utíkal jak malý kluk?

Proč asi? Když za mnou dva roky slídí člověk, v noci, ve dne, v autě, je to tak nepříjemný, že jsem nechtěl a nechci, aby měl jakoukoli moji fotku. Protože jsem přesně tušil, co se z toho bude snažit někdo udělat. Přesně takovému humbuku jsem chtěl zabránit. Když na mě míří velkým foťákem, nejsem blbej, abych si nedal dohromady jedna a jedna.

Na konci rozhovoru se vše snažil zlehčit tím, že si sundal kalhoty. Otázkou je, jestli i manželka bude nad věcí.

Video
Video se připravuje ...

Michal Suchánek vysvětluje "milenku": Proč mám klíče jejího bytu! Prima FTV